Aktív témák

• ladybug

őstag

Sötét, sekélyes és szomorú vagyok... Kaptam ma a jelzőket. Elismerem, valóban nem vagyok tájékozott sem politikai, sem gazdasági, sőt, még bulvárszinten sem. Olvasni annyi időm van, amíg elolvasom a tananyagot, esetleg, ha kell, akkor a házidolgozathoz keresek anyagot és azt ollózom össze, és egészítem ki. Örülök, ha erre is jut időm. A másik olvasási lehetőségem, amikor a tanítványoknak keresek anyagot, és fordítom le. A harmadik az internet, amihez igaz a nap folyamán bármikor hozzáférek, mégsem tudok 5-10 pernél több időt tölteni, mert vmelyik lányka jmindig ön vmi kéréssel, illetve este, de addigra már annyira fogékony csak az agyam, hogy itt a fórumon olvasgassak.

Valóban kellene olvasnom, ha nem is napi szinten, de legalább 2-3 naponta vmit arról, ami a nagyvilágban történik, de megmondom őszintén vhogy nem érdekel. Teszek rá, hogy ki kire fúj éppen. Mikor melyik párt talál ki vmi okosat, amivel a másikat megalázhatja? Építő ötleteket nem látok, és szomorúnak találom, ami politika szinten hazánkban folyik évek óta. Nos, ezért nem érdekel a politika és a gazdaság.

Megyek és olvasok vmit. Hogy ne legyek olyan sekélyes... :D

Aktív témák