Aktív témák

• ladybug
    őstag

Mai menü: 1 pohár kakaó, 3 pohár baracklé, 3 pohár víz, negyed briós, fél tányér babgulyás, 2 fánk baracklekvárral.

Réka az éjjel megint belázasodott, de most kicsit 38 fok alatt volt a hőmérséklete. Lázcsillapítót adtam neki, és ez ki is ütötte rendesen reggelig, amikor is fél 9 után ébredt fel.

Borka viszont korán ébredt, ugye a megszokott hétköznapok.... De az itthonlétet nagyon is élvezte. Olyannyira, hogy nem akart sétálni menni. És a néptáncra is kis rábeszéléssel vitte el Apája. Igen, elvittem a foglalkozásra, mert aztán mondthat az óvónő bármit, a leányzó nem beteg. Az orrát is talán napi 5 alkalommal kell kifújni. Szóval betegség sehol. Oviba viszont a héten nem viszem, de drámára még elmegy pénteken.

Végre alakult az utolsó hospitálási munkám miatt is a helyzet. Felhívott az intézményvezető, és csütörtök délelőttre beszéltünk meg egy időpontot. Ez azt jelenti, hogy csütörtök estig még át tudom nézni az összeset az esetleges hibák miatt, és Kedvesemmel karöltve kinyomtatom, és berendezem őket a mappámba, amit le kell adni.

Aktív témák