Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Franc a sorozatokkal. Megint hajnali egyig fent voltunk, és megnéztünk 3 részt. Igaz, nagyon aranyos és mókás sorozat, meg hát jól is esett a kikapcsolódás, de az ember a rabja lesz pillanatok alatt.

Ráadásul hajnalban Réka is felébredt, és nehezen aludt vissza. Borka pedig reggel fél 7-kor felébresztett, hogy nem tud aludni. Nos, hát akkor nekem is kelnem kellett. Feküdtem még kicsit a kanapén a nappaliban, amíg ő számítógépezett, de az már nem volt olyan igazi pihenés.

Egész délelőtt fájt a fejem, és teljesen kába voltam a kialvatlanságtól. Délutánra jobb lett a helyzet.

Nekiveselkedtem az anatómiának. Legalább olvasgatni kellene. 3-4 tételen átrágtam magam, de alig értek vmit belőle. Nemrég találtam a neten egy nagyon jó oldalt, ahonnét tudok leszedni ábrákat. Beteszem a szöveg mellé, hátha úgy érthetőbb lesz.

Rékát az utóbbi napokban nagyon elkapta hisztéria. Mindenért hisztizik. Ez nem állapot. Ha rászólunk, és megrezzentjük, akkor egy ideig csend van, de vmiért megint kikattan, és tombol. Ez pedig így nem maradhat. Hidegzuhany, vagy poháröntés lesz, mert már kezd elegem lenni a kisasszonyból.

Aktív témák