Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

No, ma sem volt egyszerű napom. De szerencsére erre a hétre letudtam a dolgaimat. Most már csak Patrikra kell vigyázni, és német órát kellene neki adni. Holnap átnézem a könyvét, és kitalálok vmit.

De, hogy folytassam a történteket. Borcsival megint elkéstünk az oviból. 8 után 10 perccel értünk oda, és az óvónéni máris megrovásban részesített minket egy másik anyukával, aki szintén akkor érkezett. Elmondta a prédikációt, amit szülőin is hallhatam: "8-ra legkésőbb érjünk ide, mert hogy nagycsoportosok minden nap foglalkozásokat tartanak nekik. Meg különben sem árt, ha megszokják ezt a reggeli ritmust, hiszen az iskolába előbb oda kell érni....."
    Ok, holnap 10 perccel előb indulunk otthonról, és akkor simán odaérünk az oviba.

Aztán a délelőttömet a gyermekjóléti szolgálatnál töltöttem megint. Átnéztem és átdolgoztam az anyagot. Ezzel el is ment az időm. Fél 12-re otthon voltam ugyan, de jól kifáradtam.

Amíg Réka aludt pihentem egy kicsit, majd mikor felébredt, elmentünk Borkáért az oviba, mert néptánc foglalkozása volt. Játszottunk Rékussal az ovis játszótéren. Aztán hazajöttünk. Patrik is itt volt már, én meg indultam vissza a szolgálathoz, mert egy ülésen kellett részt vennem. Fél 6-ig tartott.

Végre hazaértem, és együtt lehettem a manóimmal. Vacsira pizzáztunk, aztán estig kint voltunk az udvaron.

Aktív témák