Aktív témák

• ladybug
    őstag

Kivittem anyáékat és Borcsit a fürdőbe, Rékával pedig elmentünk Keszthelyre a bőrgyógyászhoz. Sok újat nem mondott, de adott hasznos tanácsokat, illetve felírt krémet, fürdőkrémet és fördőolajat. Sajnos nem lettem bizakodóbb :( , mert az orvos sem tudja előre megmondani, hogy Réka ezt elnövi vagy sem. Egyébként itt [link] olvashatok (olvashattok) többet erről a betegségről. Hátha ti is meg tudtok okosabb dolgokat.

Fél 12-re értünk anyáékért, aztán jöttünk is haza. Borka nagyot úszott, és jól elfáradt szegényem, mert nagyon csendes volt 1-2 óra hosszat.

Adél megint átjött délután, és Borka a fáradtság miatt megint nehezen igazodott hozzá, de aztán bevonultak a szobába, magukra csukták az ajtót, és 1,5 óra hosszat játszogattak.

Mivel Réka elaludt az auótban oda- és hazafelé is, délután nem volt alvás. Este 7-re viszont olyan mód fáradt volt, hogy evés közben egyik pillanatról a másikra elaludt. Így mosdattam, öltöztettem át, és kentem be a bőrét. Meg sem mozdult semmire. Azóta is jól alszik.

[link] Szofi és Zeusz kedvenc helye.

Aktív témák