Aktív témák

• ladybug
    őstag

Nehéz éjszakán vagyunk túl. Az oltás miatti mellékhatás - láz - már este jelentkezett. Nurofent adtam neki, szépen le is vitte.

Aztán éjjel 1 körül felébredtem, hogy Réka nyöszörög, beszél, de alig érthetően. Nem is volt igazán ébren. Megfogtam, a teste és feje tűzforró volt. Kerestem kúpot és vittem magammal Rékust is. Szegény drágám reszketett és sírdogált, aztán hányt is egy nagyot. Gyors zuhanyozás, ez a láz miatt is jó volt, aztán kúp, és alvás. Pillanatok alatt visszaaludt, én meg mentem takarítani és mosni.

Fél órán belül én is ágyba kerültem, de a sok történés miatt felébredtem, és nehezen jött álom a szememre.

Reggel 3/4 7-kor felébredt Réka, és felébresztett engem is. Főztem neki teát, aztán megmértem a lázát. Még mindig volt neki. Megint Nurofen. Megölelgettem, megszeretgettem, aztán egyszercsak elaludt. Fél 12-kor ébredt fel. Jókedvű és mosolygós volt. Se láza, se hőemelkedése, és egész délután szépen játszogatott. Voltak időszakok, mikor nyűgösebb volt, de alapvetően jól bírta estig az ébrenlétet. Ugyanis a késői kelés miatt már egy délután alvás nem fért bele a napba. Szóval a lényeg, hogy jól van, étvágya és kedve is jó.

Az eső is megérkezett. Végre Rékus kipróbálhatta az új gumicsizmáit.

[kép]

[link]
    Anyáék cicái. Balra Szofi, jobbra Zeusz.

Aktív témák