Aktív témák

• ladybug
    őstag

Szerencsére Réka gyorsan javul. Az éjjel már se köhögés, se orrfolyás nem volt.

Viszont vmikor kora hajnalban (3 körül lehetett, mert még sötét volt) felébresztett a macska, hogy kimenne. Felkeltem kiengedtem, és ilyenkor rendszerint megnézem a gyerekeket, hogy rendben vannak-e. Réka ok, Borka.... Borka... Hol van Borka?? Megtapogattam a paplanját még egyszer, körbenéztem a szobát, aztán körülsétáltam a lakásban, és ahogy sétálgattam, egyre jobban felébredtem, és rájöttem, hogy csakis a mi ágyunkban lehet. Este helyet cseréltünk Kedvesemmel, és emiatt ő került az én oldalamra, ahová Borka automatikusan lefekszik, ha hozzánk jön éjjel. Én pedig ezt nem hallottam és láttam.

No, az egészet azért írtam le, mert többször jártam már úgy, hogy x dolog miatt felkeltem az éjjel, és percek kellettek, mire igazán felébredtem és tudatosult bennem a dolog. Ez vmiféle alvajárás lehet.

A mai nap reggel fél órát, és 4 után merészeltünk csak kimenni az udvarra. Iszonyat meleg volt. Édesanyám mondta, hogy a tetőn 60 fokot mértek. Szörnyű meleg. De jó, hogy van medencénk. Akkorákat pancsoltunk benne ma is. Borkát és Rékát is dobáltam. Mindkettőnek nagyon teszett. Sikongattak, visongtak, nevettek.

[kép]

Felfújtuk az összes vizi játékot.

Rékának nagy húzóerő Borka. Követendő példának tekinti. Bármit csinál Borcsi, Rékus is azt akarja csinálni. Ha felmászik a fára, ő is fára akar mászni. Ha leül a számítógép elé, ő is leül a számítógép elé. És a biciklizés is izgatja a fantáziáját. Már elő kellett venni neki a kis 4 kerekű biciklit.

[kép]

Majdnem elfelejtettem. Délután találkoztam annak a kisifúnak az édesanyjával, akire vigyáznom kell. Szimpatikus volt, jól elbeszélgettünk, és nagyon hasonló véleményen voltunk. Örülök neki. Remélem a kisfiú is jól fogja magát érezni. Júliusban eljönnek együtt körülnézni, aztán augusztusban kezdődik a mélyvíz. :)

[Szerkesztve]

Aktív témák