Aktív témák

• ladybug

őstag

Azt hiszem így 2 hónap után bizton állíthatom, hogy van már napirendünk. Réka elég kiszámítható az utóbbi időben, csak ritkán csúszik be vmi nem várt esemény.
    A mai reggelt megint kettesben kezdtük Rékussal. Szopizás után gyönyörködtünk a szép hóesésben. Csodálatos nagy pelyhekben hullott a hó.
    A délelőtt nyugisan telt. Borkával játszadoztunk, de nem kitartó semmilyen játékban sem. Már unatkozik idebenn, és kellenének neki a játszópajtások. Ezért délután úgy döntöttem, hogy amíg Réka alszik, kimegyünk az udvarra. A hó még mindig esett, a szél is fújt, de nem zavart minket. Kellemes idő volt, és nagyon jól éreztük magunkat odakint.
    A délutáni alvása megint elmaradt Borcsinak, ezért estére ide-oda támolygott és nyűgös volt. Korán lefektettem. Közben Réka is elaludt, aminek viszont nem nagyon örülök. Azóta is alszik, pedig befektettem a kiságyba - erre mindig felébred -, de hiába. Visszaaludt. Ezek szerint éjjel többször is fel fog ébredni. De ha szerencsém van, akkor még 11 előtt megébred, és akkor nyugodtan alhatok.

Aktív témák