- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Azt hiszem így 2 hónap után bizton állíthatom, hogy van már napirendünk. Réka elég kiszámítható az utóbbi időben, csak ritkán csúszik be vmi nem várt esemény.
A mai reggelt megint kettesben kezdtük Rékussal. Szopizás után gyönyörködtünk a szép hóesésben. Csodálatos nagy pelyhekben hullott a hó.
A délelőtt nyugisan telt. Borkával játszadoztunk, de nem kitartó semmilyen játékban sem. Már unatkozik idebenn, és kellenének neki a játszópajtások. Ezért délután úgy döntöttem, hogy amíg Réka alszik, kimegyünk az udvarra. A hó még mindig esett, a szél is fújt, de nem zavart minket. Kellemes idő volt, és nagyon jól éreztük magunkat odakint.
A délutáni alvása megint elmaradt Borcsinak, ezért estére ide-oda támolygott és nyűgös volt. Korán lefektettem. Közben Réka is elaludt, aminek viszont nem nagyon örülök. Azóta is alszik, pedig befektettem a kiságyba - erre mindig felébred -, de hiába. Visszaaludt. Ezek szerint éjjel többször is fel fog ébredni. De ha szerencsém van, akkor még 11 előtt megébred, és akkor nyugodtan alhatok.
Aktív témák
- iPhone SE 2020 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4893, 96% AKKSI
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest