Aktív témák

• ladybug
    őstag

A kutyákat éjjek többször is ki kellett engedni. Egy falkába verődött kutyasereg járta a környező utcákat, és emiatt az összes kutya ingerült volt, és ugatott egyfolytában. Fél 2-kor már kint hagytam őket az udvaron. Apa engedte be őket hajnali 5-kor.

Lányok jól aludtak az éjjel, Rékát is csak reggel fél 6 körül vettem közénk, aztán aludtunk is fél 8-ig. Gyorsan felébresztettem Borcsit, felöltöztünk, és irány az ovi. Elsétáltunk Rékussal, aztán haza.

Nem volt ma semmi dolgom délelőtt. Egy kis ebédet dobtam csak össze. Ebéd után lefektettem Rékust, aztán Borka is hazajött. Mesét nézett, én meg filmet. Aztán fél 3 után kimentünk az udvarra, mert Réka is felébredt.

Nem volt jó idő. Hiába sütött a nap, hideg szél fújt, és ez kellemetlen volt. Kicsit játszottunk, aztán elmentünk biciklizni.

Fél 6 után bejöttünk, aztán játszogattunk még kicsit, és vacsiztunk. Réka mostanában nem akar enni rendesen. Folyton csak sajtot enne magában, meg csokit vagy túrórudit. A melegételt enné meg, de az néha elfogy estére. Vmit muszáj lesz kitalálni, mert ez így nem jó. Fürdés után éhes volt még mindig, és megevett egy nagy tál müzlit. Végre megnyugodott kicsit, mert egész addig sírt mindenért.

Aktív témák