Aktív témák

• ladybug
    őstag

Borka reggel már előttünk ébren volt, és az ágy mellett bújkálva várta, hogy mikor is kelünk fel.

A reggel szépen nyugisen telt. Megettünk a kis reggelinket, majd Borka átment a dédihez a rokonokat megnézni, aztán 9 felé hazajött és elsétáltunk a boltba.

10 után itthon is voltuk, és persze kint maradtunk az udvaron, mert olyan kellemes idő volt. Tettünk, vettünk, játszottunk.

11 körül bementünk, és elkészítettük az ebédet, aztán ettünk is. Réka elaludt hamarosan, Borka pedig mesét nézett. Majd segített tojást festeni.

[kép]

Aztán kimentünk az udvarra. Ő fagyiztott, én kávéztam. Aztán Kedvesem is hazaért végre. Adtam neki ebédet, aztán nekiálltunk a fűnyírásnak. Borka ebben is segített.

[kép]

Réka hamarosan felébredt, de a fűnyírózást jó is, hogy kihagyta, mert nagyon fél a hangjától. Érdekes, mert tavaly imádta. Volt, hogy erre aludt el.

Egész délután élveztük a jó időt. Kedvesemmel hirtelen ötletből kitakarítottuk a garázst is, és szép rendet raktunk. Borkát pedig közben elvitték a szomszéd kislányék biciklizni 1,5 órára.

Estére mondanom sem kell tiszta fáradtak voltunk, így az elalvás pillanatok alatt történt.

Aktív témák