Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Réka este 9 körül felébred, és felül az ágyában, sírdogál kicsit. Aztán felveszem, lefekszünk együtt, és pár perc múlva visszatehetem a kiságyba, alszik is tovább. Ma is, és tegnap is ez történt.

Reggel Kedves nagyon korán kelt, 7-re már bent is volt a munkahelyén. Én is felébredtem ugyan vele, de kicsit még visszaaludtam. Végülis fél 7-kor felkeltem, és nyugisan megreggeliztem, elpakolgattam, mire a lányok felébredtek. Jól aludttak, fél 8 után keltek fel.

Mivel egész nap esett - először hó, majd eső -, nem tudtunk kimenni az udvarra. Itt bent kellett elfoglalnunk magunkat. Borka hullámvölgyekben élte meg a mai napot. Hol nagyon unatkozott, hol meg feltalálta magát, illetve tetszett neki az, amit én kitaláltam.

Meg jó, hogy anyáék fölöttünk laknak. Réka 2 is volt náluk fél órára, és annyi elég volt neki a környezetváltozásból. Fél 5 körül kimentünk fél órára levegőzni, mert éppen csak szeremkélt az eső. A tócsázás volt megitn a csúcs, kettőt alaposan le is tesztelt.

Bejöttünk, vacsiztunk, aztán kis játék, és fürdés. Este 8-ra Párocskám is hazaért hullafáradtan. Borka rögtön ki is használta, és elaltatatta magát vele.

Aktív témák