Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Büszke vagyok Borcsira. Ma volt az évben utoljára néptánc, és boldogan jött haza, és mesélte, hogy kiállt a gyerekek elé, és egyedül énekelt. És igaz, hogy féltem anya, de van ilyen. És nem nagy dolog a szereplés ám, csak bátornak kell lenni. Képzeld, anya, meg is tapsoltak. És nem is volt olyan rossz.. Tündér kis csillagom. Ok, innentől már menni fog neki.

Réka ma nagyon zaklatott volt egész nap. Délelőtt alig tudtam elaltatni, de muszáj volt nyomatékosan meggyőznöm erről, mert mindenben elesett, semmivel nem játszott, csak az ölemben érezte jól magát. Fél órát aludt csak. Délután viszont 1,5 órát pihent, és jól ébredt, de aztán 5 felé sírós és rámmászós lett megint.
    A baj csak az volt, hogy Borka is rossz passzban volt, és ő is ölelegetésre szorult. De Réka meg nehezen viseli, ha Borcsit is istápolom, ha ő bújni akar. Pedig aztán ő is megérdemli, és meg is kapja.

Párocskám túl sokat doglozik. Esténként 6-7 között ér haza, és egyre fáradtabb. Aggódom érte. Jó lenne már a karácsonyi szünet, hogy kipihenhesse magát.

Aktív témák