Aktív témák

• ladybug
    őstag
    válasz ladybug üzenetére #43

Délután még egy kis vasalással fűszereztem a napomat, amíg Borka a szomszédban játszott, Réka meg aludt. Érdekes, hogy a legtöbb ruha az övé volt a vasalnivalók közül. Hm, hm. Pedig ő a legkisebb, mászni sem tud, ülni sem tud, leenni sem tudja magát, nem is szokott bukizni, vagy csak nagyritkán. Akkor mitől? :F Talán, mert összekakizza és pisili a ruháit. Na, de ennyit. Döbbenetes.

Ma nagyon sokat mosolygott, és nevetett Réka. Igen, mi már tudunk hangosan nevetni. Olyan aranyos ilyenkor (mikor nem? :) ). És a telefon csengőhangjai nagyon tetszenek neki. Apájával felfedezték ma a mobiltelefon csengőhangjainak birodalmát. Élvezte a kis Drága a különféle dallamokat.

Tegnap délelőtt Borka óvodában volt. Már nagyon várta, hogy mehessen, hiányoztak neki a gyerekek. Nem is csoda, hisz december elején volt utoljára. Amikor hazajött, odament Rékushoz, megpuszilta és beszélgetett vele. Ahogy Réka felismerte a nővére hangját, rögtön széles mosoly volt a válasz Borka megjelenésére, érintésére.
    Boldog vagyok, hogy látom, mennyire szeretik egymást, és főleg, hogy már 1,5 hónaposan ki tudja fejezni az örömét a testvére iránt. Jó testvérek, szeretem őket.

Aktív témák