Aktív témák

• ladybug

őstag

Reggel sokáig aludtunk, végre kipihentem magam. Réka és Borka is jól aludt, ami külön örömet és megnyugvást adott. Az óraátállítást vhogy megérezték a lányok, mert 1/4 8-kor ébredtek csak fel.
    Reggeli után játszottak, majd fél 10 felé Réka elálmosodott. Lefektettem a kiságyba, és szépen elaludt egymaga.

Amíg aludt elkészítettem az ebédet, majd ettünk, és kis ejtőzés után Szombathelyre autókáztunk. Vettünk még pár dolgot, amire szükségünk lesz (mikro, hajszárító, evőeszköztartó, edényszárító, kenyértartó). A gyerekek nagyon élvezték a bevásárlást.
    Odafelé Rékus aludt, hazafelé pedig Borcsi. Hazafelé jövet megálltunk asztalos barátunknál, mert ránktelefonált, hogy elkészült a fenti konyhabútorral. Páromat kitettem, majd kipakoltam az autóból és visszamentem érte, meg a bútorért.

Festés után lesz rögzítve. Addig még a linóleumot is le kell fektetni, meg a festést is be kell fejezni a konyhában.
    Holnap megint lesz nyüzsgés. Jönnek a festők, és remélhetőleg jön a víz- és fűtésszerelő is. Dolgozzanak is, mert most már mindjárt végeznek. Aztán pakolhajuk fel anyáékat, mi meg vonulunk át.

A lányok este is gyorsan elaludtak. A mai délután kifárasztotta őket.

Aktív témák