Aktív témák

• ladybug

őstag

Lassan kezdődik a visszaszámlálás...
    A szakemberek ma szépen haladtak. A gipszkartonosok befejezták a szobákat, le is vannak glettelve. Már csak a tűzfal és a lépcsőfeljáró maradt hátra, amit jövő héten fejeznek be. Jövő szerdára kész a teljes gipszkartonozás, ígérte a mester.

Itt voltak a festők is. Felmérték a munkát, és jövő csütörtökön már jönnek is.

A csempézők befejezték a teljes csempézést és járólapozást, szombaton jönnek fúgázni.

A villanyszerelőt mára vártuk, de a hétvégén biztos jön. Neki is van még bőven munkája.

Az értékbecslő is megtette látogatását. Ugyanaz a kis hölgy volt, aki az elmúlt alkalommal is. A készültséget 75 %-ra állapította meg, mert 25%-ot mindenképpen visszatartanak, ha nagyobb a készültség, akkor is. Jövő csütörtökre ígérte, hogy már a pénzt is megkapjuk.

A szőnyegek is készen vannak. Ma vártuk a teherautót, de csak holnap tudnak jönni, mert közbejött nekik vmi.

A pinceszigetelő szakember is felhívott, szombaton tudnak jönni, és a hétvégén be is fejezik a helységet.

Nos, a lakásról ennyi, azt hiszem. 2,5-3 hét van vissza becsléseink szerint, és már nagyon várjuk a költözést.

Meglett 2 napja elveszettnek hitt teknősünk. Épp teregettem, és beszélgettem a macskával, amikor is megpillantottam a fűben vmit. Először azt hittem levél, de közelebbről megtekintve vettem észre, hogy Odü az. Jaj, de nagyon örültünk neki. Viszont lakásfogságot kapott. Nem jöhet ki, csak bent eresztjük szabadon, ha kivesszük a lavórból.

M is jól elfáradtunk. Alig várom, hogy alhassak.
    Réka ma már jóval kevesebbet köhögött, mint tegnap. Az elalvás is gyorsan ment, de sokat forgolódott álmában.
    Remélem kezd múlni ez a fránya nátha.

Aktív témák