- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Lassan kezdődik a visszaszámlálás...
A szakemberek ma szépen haladtak. A gipszkartonosok befejezták a szobákat, le is vannak glettelve. Már csak a tűzfal és a lépcsőfeljáró maradt hátra, amit jövő héten fejeznek be. Jövő szerdára kész a teljes gipszkartonozás, ígérte a mester.
Itt voltak a festők is. Felmérték a munkát, és jövő csütörtökön már jönnek is.
A csempézők befejezték a teljes csempézést és járólapozást, szombaton jönnek fúgázni.
A villanyszerelőt mára vártuk, de a hétvégén biztos jön. Neki is van még bőven munkája.
Az értékbecslő is megtette látogatását. Ugyanaz a kis hölgy volt, aki az elmúlt alkalommal is. A készültséget 75 %-ra állapította meg, mert 25%-ot mindenképpen visszatartanak, ha nagyobb a készültség, akkor is. Jövő csütörtökre ígérte, hogy már a pénzt is megkapjuk.
A szőnyegek is készen vannak. Ma vártuk a teherautót, de csak holnap tudnak jönni, mert közbejött nekik vmi.
A pinceszigetelő szakember is felhívott, szombaton tudnak jönni, és a hétvégén be is fejezik a helységet.
Nos, a lakásról ennyi, azt hiszem. 2,5-3 hét van vissza becsléseink szerint, és már nagyon várjuk a költözést.
Meglett 2 napja elveszettnek hitt teknősünk. Épp teregettem, és beszélgettem a macskával, amikor is megpillantottam a fűben vmit. Először azt hittem levél, de közelebbről megtekintve vettem észre, hogy Odü az. Jaj, de nagyon örültünk neki. Viszont lakásfogságot kapott. Nem jöhet ki, csak bent eresztjük szabadon, ha kivesszük a lavórból.
M is jól elfáradtunk. Alig várom, hogy alhassak.
Réka ma már jóval kevesebbet köhögött, mint tegnap. Az elalvás is gyorsan ment, de sokat forgolódott álmában.
Remélem kezd múlni ez a fránya nátha.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- iPhone 15 Pro Max 256GB 89% (1év Garancia)
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest