Aktív témák

• ladybug
    őstag

Megint hétfő...
    1/4 8-kor kelés, gyerekek még alszanak. Szokásos procedúrák, majd Borka felébred, és öltözködik, Réka még alszik. Kis hiszti után rendbe kellett tegyem a Kisasszonyt, aztán reggeliztünk, majd elvittem oviba. Rékust itthon hagytam, mert még aludt.
    Kicsit elbeszélgettem az időt az óvónővel, és féltem, hogy Kismanó már otthon sír, de 2 perc alatt haza is értem, és néma csend volt a lakásban. Beágyaztam, rendet tettem, és leültem kicsit netezni.

Rékus 9 körül ébredt fel, aztán kezdődhetett a napunk. Bevásárlás, telefonok ide-oda. És sajnos sehonnan egy pozitív visszajelzés. APEH ül a papírokon, emiatt a banki ügyintézést sem tudjuk elkezdeni a szocpol miatt. A vízvezetékszerelő nem tud jönni megint, talán holnap. A gipszkartonost pedig csak csütörtökön látjuk viszont. Addig megint állnak a munkák.
    Illetve ma itt volt asztalos barátunk, összeszerelte a szekrényt a gyerekek leendőszobájában. Plafontól padlóig szekrény, alma színben. (holnap fotó)

Fél 11 felé megérkezett egy szerelő, aki kicserélre a csöpögő csapjainkat. Most végre csend van, és nem folyik el potyára a víz. Rékus csak azután tudott elalduni, hogy ő elment, ez pedig fél 12-kor volt. 1/4 2-kor ébredt fel.
    Közben ebédeltünk, Borka is hazajött.

Aztán kimentünk az udvarra. A nap egyre kevésbé tudja felmelegíteni a levegőt, emiatt kissé friss idő volt. 5 körül elvittük a kutyákat Borcsival, aztán bementünk a lakásba.
    Vacsi, kis játék, majd fürdés.

Réka ma esti legjobb szórakozása az volt, hogy kinyitotta a popsokenőcsös tégely tetejét, és két kézzel gyúrta a krémet. Alig tudtam levakarni róla, és persze teljesen fel volt háborodva, amikor kivettem a kezéből.

Az elalvás nehezen ment neki. Kétszer kellett kiporrszívóznom az orrát, mert tele volt váladékkal. Most irritálja a torkát is. Adtam be neki lándzsás útifüvet. Ma ringarással történt az elalvás, nagyon nyűgös volt szegényem.

Ma is alig volt étvágya, inkább péksüteményeket majszolt. A főtt ételt nem kívánta.

[Szerkesztve]

Aktív témák