Aktív témák

• ladybug

őstag

Mire elaludtam volna, felsírt Réka. Éjfél körül volt. Sikerült megnyugtatnom, és visszaaltatnom. Az éjszaka folyamán még többször hallottam nyöszörögni, de csak reggel 7 után ébredt fel. Borka még fél 8-ig pihent, aztán gyors készülődés, és irány az óvoda.
    Aztán meg piac. Körülnéztem, semmi jó. Borkának kellene vennem nadrágot, mert a nyár alatt nagyot nyúlt, és az összes nadrágját kinőtte. Sajnos egyik sem nyerte el a tetszésemet azok közül, amiket láttam. Így maradnak a kis üzletek, és a turcsi. Imádok turcsiba járni. Rékának annyi édes kis ruhát találtam már, és Borkának is szeretek ott keresgélni. Ma egy aranyos őszi kabátot találtam neki. Rékának pedig egy vastag kertész bársonynadrágot.

Fél 10 körül értünk haza. Előtte még benéztem anyáékhoz, hogy haladnak a szakemberek. Megbeszéltük az apróbb részleteket is, és telefonáltam a többi szakembernek, hogy tudjanak egyeztetni egymással. Szerencsére mindenki jött, és megbeszélték a dolgok menetetét. Meg vagyok elégedve. Ritkán mondok ilyet, de most öülök, hogy megint beindultak az események, és hogy ismét egy jó szakember dolgozik nálunk, aki nagyon precíz.

Rékát délelőtt és délután is nehezen tudtam elaltatni, és egik alkalommal sem aludt vmi sokat. Délelőtt 1,5, délután fél órát. Ennek ellenére most este is alig tudtam lefektetni. Remélem az éjjel nyugalmasan telik majd.

Mai menü: reggeli - kakaó, sörkifli; hazafelé tízórai gyanánt briós; ebéd - rizs, gombás-fehérboros - baconos csirkemell; uszonna - alma, keksz; vacsora - lekváros kalács; lefekvés előtt 3,5 dl kakaó (ennyit mág sosem ivott meg egyszerre).

Aktív témák