- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Aktív témák
-
ladybug
őstag
Mire elaludtam volna, felsírt Réka. Éjfél körül volt. Sikerült megnyugtatnom, és visszaaltatnom. Az éjszaka folyamán még többször hallottam nyöszörögni, de csak reggel 7 után ébredt fel. Borka még fél 8-ig pihent, aztán gyors készülődés, és irány az óvoda.
Aztán meg piac. Körülnéztem, semmi jó. Borkának kellene vennem nadrágot, mert a nyár alatt nagyot nyúlt, és az összes nadrágját kinőtte. Sajnos egyik sem nyerte el a tetszésemet azok közül, amiket láttam. Így maradnak a kis üzletek, és a turcsi. Imádok turcsiba járni. Rékának annyi édes kis ruhát találtam már, és Borkának is szeretek ott keresgélni. Ma egy aranyos őszi kabátot találtam neki. Rékának pedig egy vastag kertész bársonynadrágot.
Fél 10 körül értünk haza. Előtte még benéztem anyáékhoz, hogy haladnak a szakemberek. Megbeszéltük az apróbb részleteket is, és telefonáltam a többi szakembernek, hogy tudjanak egyeztetni egymással. Szerencsére mindenki jött, és megbeszélték a dolgok menetetét. Meg vagyok elégedve. Ritkán mondok ilyet, de most öülök, hogy megint beindultak az események, és hogy ismét egy jó szakember dolgozik nálunk, aki nagyon precíz.
Rékát délelőtt és délután is nehezen tudtam elaltatni, és egik alkalommal sem aludt vmi sokat. Délelőtt 1,5, délután fél órát. Ennek ellenére most este is alig tudtam lefektetni. Remélem az éjjel nyugalmasan telik majd.
Mai menü: reggeli - kakaó, sörkifli; hazafelé tízórai gyanánt briós; ebéd - rizs, gombás-fehérboros - baconos csirkemell; uszonna - alma, keksz; vacsora - lekváros kalács; lefekvés előtt 3,5 dl kakaó (ennyit mág sosem ivott meg egyszerre).
Aktív témák
- Látásjavító szemműtét
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest