Hirdetés

Aktív témák

• ladybug
    őstag

Réka bandzsít. Alapból nem, csupán csak játéknak tekinti. Felfedezte, hogy erre is képes, és ma és tegnap is többször láttam, hogy keresztbenéz a szemeivel. Hát mit mondjak? Elég rémisztő.

Ma is levegőztünk, de csak kettesben Borkával. Bár sütött a nap, de nagyon hideg volt, így jobbnak láttam, ha a hugica itthon marad. Fújt a szél, és bizony az arcom is fázott.

Réka amúgy is nyugtalanabb volt ma. Keveset aludt délután. 2-3x fél-1 órát. Pedig rendszeresen 2-3 órát alszik délután is. És most este is nehezen alszik el. Talán a cumi kicsit megnyugtatja, mert már szopizni sem akar, mert tele a hasa. És telerottyantott egy pelust is, úgyhogy bél- és gyomorproblémái sincsenek.
    Az arca tele van kisebbfajta pattanásokkal. A doktornő rögtön mondta, hogy tejfehérjeérzékeny. Nem baj, majd elnövi pár hónap alatt. Csak látványnak szörnyű, mert úgy néz ki az arca, mint egy ápolatlan tinié.

A kutyánk sajnos nem javult. Nagyon gyenge lett estére megint. Ma sem evett semmit, csak ivott. Féltem nagyon, rosszat sejtek. :( Remélem, holnap tud vmit mondani az orvos.

[Szerkesztve]

Aktív témák