Aktív témák

• ladybug

őstag

A mai éjszaka nyugalmasabb volt az előzőnél. Rékus csak éjfélkor ébredt fel, akkor szopizott, és aludt reggel fél 6-ig. Akkor megitn szopizás, és alvás.

Párommal mi 7-kor keltünk. Borka szerencsére fél 8-kor felébredt, így nem kellett keltenem. Mert ma bizony már ovi volt. Mire megreggeliztünk Réka is felébredt. Felöltöztettem, ivott egy kis kakaót, majd vittük Borkát oviba.
    Nagyon tetszett neki a sok gyerek.
    Aztán bevásároltunk pár dolgot, és hazamentünk.

Végre megérkezett a víz- és fűtésszerelő, és rögtön neki is álltak a munkának. Először a szennyvíznek ásták ki a helyét, hogy össze tudják kötni a meglévővel. Ez sajnos elég nagy rombolással járt. De a lényeg, hogy kész van.

Nem irigylem anyáékat. Szegénykéim, már lassan minden helyiségben lóg nekik le egy vezeték a plafonról, mindenhol por van. A kipakolós része pedig nemsokára következik. Szóval nem könnyű, de elég jól viselik.
    Anya ma meszelt a fáskamrában, és lefestette a gerendákat, léceket is. Délután pedig neki is álltunk berakodni a fát. Borka, drága, sokat segített. Büszke voltam rá, mert nagyon lelkiismeretesen dolgozott. Meg is kapta a jutalmát.

Réka nagyon jót aludt délelőtt, 1,5 órát, viszont délután keservesen sírdogált, és nehezen aludt el. Akkor is már fél óra elteltével felébredt. De estig jól bírta az ébrenlétet, nem volt nyűgös.

8-kor altattam el Rékát, Borka pedig hamarosan követte.

Aktív témák