Aktív témák

• ladybug
    őstag

Az éjjelünk borzalams volt. Réka este nyugiban elaludt, majd kb 1 óra múlva felébredt, és tiszta nátha volt. Folyt az orra, és alig kapott levegőt. Szopi után visszaaludt, de az éjszaka során minden órában ébren voltam, mert nyöszörgött, nyugtalan volt, csak szopizással nyugodott meg.
    Reggel 6 körül már nem bírtam tovább, és Borkát átvittem Kedvesem mellé, ők legalább nyugodtan aludjanak. Rékust mellém fektettem, és úgy aludtunk egymás mellett 8-ig.

Reggeli után Borka templomba ment anyával, én meg kiporszívóztam. Aztán elaltattam Kismanót, aki csak kint a kocsiban volt hajlandó elaludni. Aztán feltettem az ebédet sülni, főni. Borka megérkezett, aztán a szomszéd lányokkal rögtön játszani is kezdtek.

Ebéd után Réka fél 1-fél 4 aludt. Közben kivasaltam a ruháinkat, Borka pedig mesét nézett. Amikor végéztem kimentünk az udvarra, mert kellemes meleg volt, és a nap is szépen sütött.
    Borka megint átkéretőzött a szomszéd gyerekekhez. Az utcán játszogattak nagyon aranyosan.

Este kutyaséta után vacsora, majd fürdés, és alvás. Réka már nagyon fáradt volt, és emiatt az elalvás nehezebben ment.
    Borka pedig készül az ovira. Hajat mostunk, összekészítettük a csomagját. Már csak papírzsebkendőt, fogkefét és fogkrémet kell venni.

Aktív témák