Aktív témák

• ladybug
    őstag

Éjjel Réka sokszor felébredt. Az okát nem tudom, de a lényeg, hogy hamar vissza is aludt. Reggel pedig 1/4 8-kor kelt fel egységesen a család.

Reggeli után gyorsan összedobtam az ebéd egy részét, aztán indultunk a fürdőbe. Borka nagyon ügyes az úszásban. A nagymedencáben kissé bátortlan és fázik, de a kötelező távot ő is megteszi deszka, és segítség nélkül. Látom rajta, hogy mennyire kimeríti ez a mozgás, egyre gyorsabban fárad el mostmár. De holnap az utolsó nap, utána pihenhet. Majd kijárunk úszni, hogy szinten maradjon, és ősszel beiratom heti 1x-i folytatásra is.

11 után hazaértünk. Amíg Borka játszott a szobában Rékát megetettem, közben pedig kisütöttem a húst az ebédhez. Ebéd után játszottunk, majd lefektettem a lányokat. Borka ma is majdnem 2 órát aludt, Réka meg egyet. Amíg a lányok játszottak, kiporszívóztam és letöröltem a port. Ideje volt már, hogy takarítsak.
    Aztán ki az udvarra. Belecsobbantunk a medencébe, majd játszottunk. Aztán uzsi, és bicikliztünk. Utána pedig tettünk egy nagy sétát.

8-kor jöttünk be. Fürdés, majd játék. Későn aludtak el a lányok. Rékának rettenetesen melege volt, de 3/4 10-kor sikerült elaludnia. Borka pedig 10 után aludt el.

Aktív témák