Aktív témák

• ladybug
    őstag

A lányok teljesen kimerülten feküdtek ma le fél 8-kor. Pár percen belül el is aludtak. Viszont Réka azóta már 2x is volt fent. Csak szopizott, és aludt is vissza. Nagyon megviseli ez a meleg. Az éjjel is fél 3-fél 4-ig negyed óránként ébredt fel. Így nem csak ő, hanem én sem tudtam kipihenni magamat.

De reggel fél 8-ig aludtak a kis Édesek. Borka emiatt kihagyta a délutáni alvást, azaz megpróbáltam lefektetni, de fél óra ide-oda vergődés után megkönyörültem rajta. Estére azonban lett nagy nyüglődés, sírdogálás a fáradtság miatt.

Ma borzasztó hőség volt. Réka sokat nyűgösködött, nehezen aludt el, akkor is keveset. A megszokott 4x-i alvás helyett, ma csak 2 volt. Megviselte ez a meleg. Bent nem is tudott elaludni, ki kellett vinnem egy fa alá az árnyékba délelőtt és délután is.

Borkával délelőtt együtt sütöttünk, nagyon élveztem ezt a kettesben töltött időt. Voltunk bevásárolni is. Rékának akartam venni ujjatlan bodyt, de a kis városkánkban nem nagyon lehet kapni. Az meg, hogy trikócska, nem is létezik ekkora (74-es) méretben - állítja az eladó. Egy ujjatlan kis pólót sikerült azonban találnunk, Borka pedig kapott egy csini szoknyát és egy felsőt. ''Anya, olyan felsőt vegyünk, amiből kilátszik a vállam.'' - Nem semmi a kiscsaj. Végülis egy nyakban kötős felsőt vettünk neki. Naon szexi. :)

Az utcánkan egyre több a kiskutya. 2 szomszéddal arrébb egy berni pásztor kölyök került a házhoz, mellettük pedig egy szálkás szőrű tacskó. Nagyon szép mindkét kutyuska. A lányokkal ma 2x is elmentünk megnézni, és persze megsimogatni őket. Jaj, de várom már a mi kuytuskánkat. Remélem 1 hónap múlva már nálunk lehet.

Aktív témák