Aktív témák

• ladybug
    őstag

Az éjjel borzalmasan telt. Borka 1/4 12 - éjfélig, majd 3-1/2 4 -ig ébren volt. Nagyon rosszul aludt, a füle fájt, de a kis buta ezt csak reggel mondta el. Én meg azt hittem, hogy hiszti az egész. :( Szégyellhetem magam.

Szegénykém reggel 7-kor jött már, mert nem tudott aludni. Drága szívem. Cseppentettem kiövirózsa levelét a fülébe, majd adtam neki, lázcsillapítót is. Anyáéknál elaludt a hűvös szobában, én meg legalább Rékát is elaltathattam.
    Borcsi egész délelőtt csak feküdt, hol bent, hol kint. Rossz látni ilyenkor, mert kedvetlen, gyenge.

Ebédre sikerült beletuszkolnom némi húslevest hússal, utána pedig elvittük Kedvesemmel az orvoshoz. A fürdés miatt gyulladt be a füle, és elég szörnyen be van gyulladva, de szerencsére csak az egyik. Kapott fülcseppet, és miután hazaértünk fél órás rábeszélés után sikerült is belecseppentenem a fülébe. Lefektettem, mert nagyon fáradt volt.

Közben Réka felébredt, és anya áthozta. Felmentünk az emeletre. Borka meghallotta, és jött ki, hogy nem tudott aludni, mert fáj a füle. Bekötöttem neki kendővel, aztán kimentünk az udvarra, mert Rékus is kezdte unni a bentlétet.
    Fürödtünk egy fél órát, ami jót tett Borkának, mert a láza megint felszökött. A kis teste csak úgy tüzelt.
    Megint csak feküdt szegényem, aztán elment a dédivel a fodrászhoz. Egy órát voltak el.

6 után bementünk, megfürdettem, mert megint nagyon gyenge volt, és megint lázas lett. 3/4 7-kor pedig már aludt is.
    Rékát lefürdettem, majd kimentünk még az udvarra. Ilyenkorra van kellemes idő, Aprómanó is élvezte az esti sétálgatást. 8-kor jöttünk be, és 9-kor aldut el.

Ilyen ügyesen és boldogan fürdött ma Réka egyedül:
    [kép]

Aktív témák