Aktív témák

• ladybug
    őstag

Jól aludtak a lányaink. Reggel fél 6-kor ébredt fel elsőként Réka, majd vissza is aludt hamar, és fél 8-ig aludtunk mindannyian. Borka már keud javulni, egyre kevesebbet köhög. Rékának sincs már úgy bedugulva az orra. Be is mentünk az oviba szólni, hogy nem megy a héten, mert kicsit náthás, meg ugye Rékának egészségesnek kell lennie ahhoz, hogy megkapja az oltást. Remélem csütörtökig rendbe is jön teljesen.

10-re megérkezett a tervező. Aláírtam mindent, kifizettem, és a héten még beadjuk az önkormányzathoz is. Még pár papírt be kell szerezni hozzá, és mehet is az ügyintézőhöz. Felhívtam a szakembereket is rögtön, ahogy elment a tervezőnő. Szinte mindenki 1 héten belül tud is jönni felmérni, utána pedig költségvetést készíteni. Csak a kőműves kukacoskodott. De majd keresünk másikat.

Ezekután játszottunk Borkával. Gyakoroltuk a biciklizést is. Már meg is tud fordulni, tud lassan is menni, nemcsak erőből, és ebéd utánra az elindulás is sikeredett neki. A szomszéd kislány is megtanult, úgyhogy most egész nap gyakorolni fognak. Most alszanak a Gyönyörűségek, én meg pihenhetek kicsit.

Aktív témák