Aktív témák

• ladybug
    őstag

És végre...Van időm leülni kicsit. És csend van. El sem hiszem. De hogy még se legyen olyan egyszerű a blogolás, a macska itt dorombol, és :Y tiszta sár lettem tőle. :O Elegem van. Brühühühühü.
    Ennyit előszóként, és most leírom, mi is történt ma velünk.

Éjjel Réka hozta a megszokott formáját, 2x ébredt meg. A fél 4-es szopi előtt felébredt Borka is. Lefektettem, aztán, ahogy visszamentem (volna) lefeküdni, felébredt Rékus is. 10 perc szopizás, majd alvás.

Reggel fél 7-kor meglepve tapasztaltam, hogy Borka ott fekszik köztünk. Fogalmam sincs, hogy mikor került oda? Szóval már semmi értelme nem lett volna visszafeküdnöm ezután. A lányok viszont édesen durmoltak az ágyunkban.
    Miután megpróbáltam kissé magamhoz térni, rendbe szedni magamat, felkeltettük a lányainkat is, mert ma mi vittük Rékával Borcsit oviba. Nagyon szereti, ha mi kísérjük el, és ennek nagyon örülök. Egész kellemes idő volt, úgyhogy szoknyát adtam Borkára.
    Az oviban azonnal letámadtak minket. Tyütyögés és nyávogás lett rögtön Réka körül, így jobbnak láttam mielőbb távozni. (Teljesen megőrülnek a felnőtt emberek, ha kisbabát látnak. Miért van az, hogy 10-ből kb 1 ember tud normális hangnemben hozzászólni? A többi az mind éktelen hangmagasságban és hanglejtésben beszél hozzá.)

Bevásárlás után hazasétáltunk, és benéztem anyáékhoz. Megállapodtunk, hogy elkísérjük őt is vásárolni, és benézünk az új second hand boltba. Érdemes volt betérnünk. Jó áron, jó minőségben találtam a lányoknak pár nyári dolgot. Szeretem ezeket a boltokat. Itt a ruhák egyéniségek, és történetük van.
    Bejelentkeztem a fodrászhoz is. Kicsit lobonc már a hajam, meg hosszú is. Rám fér egy kis fazonigazítás.

Az ebéd is elkészült, de szerencsére anya levette a vállamról palacsintasütés terhét. Addig kiteregettem, és rendet tettem, az alsó szintet kitakarítottam. Dél is lett. Ebédeltem, majd Párom is hazaért. Borka papiékkal jött haza, illetve taálkoztak a szomszéd kislánnyal, és hazáig rohantak (az ovi 3 perc kényelmes séta).
    Lefektettem aludni Borkát, majd Rékát is sikerült elaltatnom. Nem mertem bekapcsolni a számítógépet, mert biztos nem tudtam volna felkelni előle. Egy hatalmas hegy vasalnivaló várt megint. Pár póló maradt csak holnapra.

3 körül kimetünk a lányokkal az udvarra. A nap már elég melegen sütött, elég volt a rövidnadrág. Borka elég nehézkesen kelt, és sokáig csak üldögélt. Furán viselkedett.Remélem nem lesz beteg. 6-ig az udvaron játszottunk, még bicikliztünk is. És történt egy kis baleset. Van az udvarban a kerítés töbéven 2 nagy fatörzs. Ezeket Borka mászókának használja. Ma is ugyanúgy mászott fel rá, mnt szokott. Ugyanúgy rugaszkodott el, hogy átugrik a kerítésre, amikor is zsupsz, elszámolta a távolságot, és lecsúszott a kerítésről, aminek a betonja lenyúzta a sombját. Mondanom sem kell azt hiszem, hogy mekkora ordítás volt. Úgy övültött, és remegett, mint aki a halálán van. Fél órűn űt nyugtattuk, aztán vacsora közben megnyugodott.
    Estére viszont Réka lett nagyon izgága, nyűgös. Csak az ölemben volt hajlandó elnyugodni, úgyogy ide-oda cipeltem magammal, és így játszottunk Borcsival is. 9-kor sikerült elaltatnom, és Borka is pihen már.
    És azt hiszem,én is épp elég fáradt vagyok.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

Aktív témák