- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #114739 üzenetére
Kiszállásnál általában nem "masszázsasztalt" cipelnek, hanem "masszázs szőnyeget", for the record.
(Barátnőmnek van gyógymasszőri végzettsége, még mielőtt megkérdeznéd, hogy honnan veszem.)
-
Tim82
félisten
Na jó, most már én is úgy gondolom, hogy "elég lesz, Tim, állj már le az arcz szívatásával".
Tehát:
Szili: ha túltoltam és a kelleténél jobban belemásztam a lelkedbe, akkor elnézést kérek. De olyan poén volt, amit szörnyen kifinomult humorérzékemmel nem hagyhattam ki, hiszen mindennek ellen tudok állni, kivéve a kísértést.
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #114696 üzenetére
Köszi, már jövök ki az influenzából!
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #114693 üzenetére
Nem szokásom neked magyarázkodni. Nem szorulok rá.
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #114690 üzenetére
Dehogy, én meglehetősen unalmas vagyok szexuális preferenciák terén (egy nő, segédeszköz sem kell meg ilyenek, szóra sem érdemes). Mondjuk én sosem akartam olyan sikeres lenni, mint te.
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #114687 üzenetére
Csak rámutattam, hogy nem egyszer
állsztérdelsz a rossz végén. Most is. -
Tim82
félisten
válasz
föccer #114617 üzenetére
A szaktopikban nem kérdezted meg, hogy tudnak-e ilyesmiben segíteni? (Gondolom, amíg nem álltok neki a részletek kitárgyalásának publikusan, nem hirdetés, de persze nem tudom biztosan - egy próbát azért megér.)
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #114573 üzenetére
De a
cinikus vén ge***-kkel, amik igazából vagyunk és amit az általad kiragadott rész előtt közvetlenül olvashatsz a topikösszefoglalóban, teljesen összeegyeztethető.Btw, még messze nem tartunk több tucatnál sem.
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #114561 üzenetére
A poénjaink léteznek, miért hasonlítod őket fiktív dolgokhoz?
-
Tim82
félisten
válasz
zolee5016 #114545 üzenetére
nekem az érthetelen
miért lett az iszilardból hszilardGondolkodott egy ideig azon, hogy felmond az Apple-kereskedésben és a Huawei-márkaboltba megy tovább sales-esnek és nevet változtatott.
Most már visszatetetné az i-t, de nincs rá pénze, hiszen cuccait mindig bukóval adja el (de örül, hogy használhatta őket).
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #114487 üzenetére
Köszi az infót. Nem terveztem venni ilyet.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #114483 üzenetére
Céges ajándék létére buktál rajta, de örülsz neki, hogy használhattad? Árukereső legalacsonyabb nettó áráért ment el?
Kínzó kérdések ezek.
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #114400 üzenetére
Ennyi pénzből már értelmes 3D nyomtatót vehettél volna, amely tartós kapcsolatra alkalmas szexro... akarom mondani csaj szettet tudna neked nyomtatni.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #114203 üzenetére
Több ilyen tabletet is adsz, ha 5k-t fizet?
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #113959 üzenetére
Ha az ügyfélkapuval és a NAV felé történő bejelentéssel kapcsolatban neked a nyomtatás merül fel, akkor rosszul fogod.
-
Tim82
félisten
Tud valaki szakembert, aki foglalkozik hangkártya javítással? Egy Audiotrak Prodigy HD2 (aminek az egyik csatornája sem vonalkimenetről, sem fejhallgatóról nem szól) és egy E-MU 0404 USB (amit egy számítógép sem ismer fel, bár bekapcsolni be lehet) vár nálam már egy ideje dobozban feltámasztásra.
-
Tim82
félisten
válasz
MasterMark #113821 üzenetére
"MasterMark rácsodálkozik a világra, majd ragerant jön"-napunk van?
-
Tim82
félisten
válasz
MasterMark #113806 üzenetére
Define "itt"...
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #113688 üzenetére
A kérdés mondjuk ez volt: "ez az átvétel péntárnál lévő sorbanállást jelent, vagy máv automatából való nyomtatást?"Erre írtam, hogy az utóbbit.Gondolom, a Tied meg preventív jellegű hozzászólás, a következő kérdést megelőzendő.Leesett, de tévedést is vállalni kell, így csak áthúzom.
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #113660 üzenetére
De neked 719.000,- Ft "apró".
Akkor szánj meg egy kis apróval, testvér!
-
Tim82
félisten
válasz
MasterMark #113356 üzenetére
Emlékeim szerint van 24 bit/96KHz, driver nélkül is (az UAC1 ennyit tud és hardveresen ennyi az X-Fi HD plafonja is), de ezt nyilván Mercutio_ fogja tudni megerősíteni vagy megcáfolni.
-
Tim82
félisten
válasz
MasterMark #113354 üzenetére
Creative termék, szerinted milyen a drivere?
A jó hír az, hogy nem kell neki driver. Windows 7 és Windows 10 is automatikusan felismeri és kezeli, Linuxról nem is beszélve, mert szabvány USB Class Audio kompatibilis.
Amikor még nekem volt, akkor így (illetve részletesebben kifejtve) használtam Foobar-ral.
Mikrofon részét sosem használtam, de nem stúdió interface, tehát fantomtáp a mikrofon erősítéshez pl. nincs benne.
-
Tim82
félisten
válasz
bandus #113346 üzenetére
Részedről volt fellengzés, amire részemről szarkazmus volt a reakció. Gondoltam, segítek egy kicsit neked, ha már nem ment a felismerése.
Azt is hagyjuk akkor nagyvonalúan, hogy te mostanáig egy szót sem ejtettél főzésről, spongyát rá, hogy beülést, helyet meg menüt emlegetsz, mint alapot, amihez kéne viszonyítani.
Abba talán ne menjünk bele, hogy attól még, mert drágább árcímkéjű terméket emelsz le a polcról, mennyivel lesz "egészségesebb" az ezekből készített saját főzésű-sütésű kaja. Az összefüggés kevésbé van meg, mint azt bölcs elméd tudni vélné, túl sok kivétel van ahhoz sajnos, hogy ezt így el lehessen sütni aranyszabálynak. Annyiban talán kiegyezhetünk, hogy a bolti termékekkel ellentétben a háztáji, termelői forrásból beszerzett étel alapanyagok esetében azért jobb esélyeid vannak.
-
Tim82
félisten
válasz
bandus #113342 üzenetére
na már most egy egészséges, változatos étrend ennyiből egészen biztos nem hozható ki. ha ketten elmegyünk egy közepes helyre, az már rögtön 12-15k, de egy korrektebb ebédmenü is legalább 1500 ft.
Tudom, hogy nehéz elképzelned, de van olyan szcenárió is, hogy az emberek a saját két lábukon elmennek egy élelmiszerboltba, megveszik a hozzávalókat és utána a saját két kacsójukat, valamint konyhai eszközeiket némiképp bepiszkolva sütnek-főznek. Persze valószínűleg csak pacalt tud mindenki otthon.
-
Tim82
félisten
válasz
föccer #112969 üzenetére
"Sikertelen bejelentkezés! Kérjük, zárja be a böngészőt,"?
Próbáld másik böngészővel, inkognitó/privát ablakban, vagy az eddig használt böngészőben törölj gyorsítótárat és sütiket és hopp, menni fog.
Jelszót talán akkor lenne érdemes kérni, amikor valóban annak a nem megfelelőségéről szól a hibaüzenet.
Mellesleg az sem igaz, hogy "nem lehet közvetlenül elérni a tárhelyet". Teljesen feleslegesen jelentkezel be a magyarorszag.hu-n, eleve az oldal tetején lévő menüsor Tárhely menüpontja a KAÜ-re visz, ott kell csak bejelentkezned.
-
Tim82
félisten
Nook Simple Touch e-könyv olvasó eladó. Topikkedvezmény -1k.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #112908 üzenetére
Oké, akkor jegelem, a többit megbeszéljük majd privátban vagy hétvégén, vagy jövő hét elején.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #112905 üzenetére
Egyébként ha biztos vevőnek tekinthetlek (tehát ha kipróbálás után valóban megvennéd, amennyiben megfelel), akkor nem gond jövő hétig jegelnem neked.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #112905 üzenetére
Szerintem a te tableted is felismeri, hogy külső billentyűzet és ki lehet hozzá választani, hogy milyen nyelvvel szeretnéd használni. (Ami azt illeti, annak idején az első Galaxy Tab (P1000, Android 2.3.6-tal) is hasonlóan le tudta már kezelni.)
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #112902 üzenetére
Samsung táblagép - Galaxy Tab A6 10.1, gyári Android 7.0 - alapból kezeli az ékezetes karaktereket. A hosszú Í-t is. Ezt most a teszt kedvéért a billentyűzeten gépeltem be.
-
Tim82
félisten
Logitech BT billentyűzet eladó - topikkedvezmény -1k.
-
Tim82
félisten
válasz
MasterMark #112526 üzenetére
Akkor - tekintve, hogy én nem védtem semmilyen téren a Xiaomit, de azért nekem sikerült címezned - egyértelműen az a helyzet, hogy elismered, hogy a kábszi rossz?
hszilard666: Jennifer Lawrence intő példája lebegjen szemed előtt. Ő is iPhone-t/iCloud-ot használt.
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #112521 üzenetére
De mondjuk ismertek már annyira hogy távol áll tőlem a rongyrázás.
Ajjaj, vigyázz azzal a plafonnal, már szakad befele.
-
Tim82
félisten
válasz
MasterMark #112512 üzenetére
Tim82: Nem kell védeni a xiaomit, az idióta másoláson kívül nincs velük bajom. A telefonok jól összerakottak, a laptop baromi jó fogásra, és jól is néz ki.
Látom, nem ment át, mit írtam és mire. Sebaj, majd legközelebb.
-
Tim82
félisten
válasz
MasterMark #112505 üzenetére
Az "érthető" persze nem egyenlő a "védhető"-vel.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #112504 üzenetére
Nekem. Ti mindannyian egyéniségek vagytok. Én nem.
-
Tim82
félisten
válasz
FoxiestFox #112440 üzenetére
Peidg csak a szociális interekciók közbeni és utáni fejem
Az erekciót értem, de minek elé az az int?
-
Tim82
félisten
Mai "ingyen elvihető, tehát drága"-rovatunkhoz ezúttal egy teszkós bringalakattal + a hozzávaló 2 db kulccsal csatlakoznék. (Szettben vettem lámpákkal, nekem a lámpák kellettek.)
-
Tim82
félisten
Ingyen elvihető Fujitsu-Siemens 15" LCD monitor. Tápkábel kell hozzá (saját tápegysége van, de annak nincs meg a tápkábele, mert valószínűleg máshova felhasználtam - normál PC-s tápkábel kell neki). Van neki D-Sub bemenete, meg 1024*768 felbontása, valamint egy függőleges zöld csíkja a jobb térfélen.
Tehát csak a monitor, meg a tápegysége (se tápkábel, se D-Sub kábel), de...
-
Tim82
félisten
válasz
darvinya #112302 üzenetére
Ha szerencséd van, akkor standard IDE vinyó van benne. Ha nincs szerencséd, akkor MFM. Ha félig tele a pohár, de lóhúggyal, akkor SCSI. Mindenesetre gondolom, valahogy a háttértár kiszerelése és arról történő adatmentés volna a célszerű.
Ha tudsz konkrétabbat, oszd meg velünk vagy a retró hardver-fanok topikjával.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #112298 üzenetére
Igen, egész életemben ellenük küzdtem, egy megtestesült polgárjogi harcos vagyok.
-
Tim82
félisten
válasz
Orionhilles #112173 üzenetére
A felüljáró alatt van egy parkoló. Arra gondolsz?
-
Tim82
félisten
válasz
hszilard666 #112133 üzenetére
Elég vad lenne 12” es macbookon renderelni. Egy jó 8Ks red nyersanyagot megrágna rendesen. Pár nap alatt
Gondolom, tesztelted, aztán most eladod a tesztgépet.
-
Tim82
félisten
Ne is hallgass rájuk, Szili! Csak irigyek és le akarják verni az árat. Mondd el nekik, hogy igazából nem volt lezúzva a noti, hanem rendereltél rajta lecsukott kijelzővel!
-
Tim82
félisten
Innen már csak egy lépés a szűzpecsenye.
-
Tim82
félisten
válasz
CoolBoy323 #112031 üzenetére
Eddig is járt, kivéve este és hétvégén.
-
Tim82
félisten
válasz
gzbotii #111952 üzenetére
Nekem fehér-kék színváltozat van, szintén az Alzától, most júliusban nyaralás alatt jól jött, mert a telefonom (Moto X Style) gyalogos navigációval és nyári hőségben rendesen tudott merülni. A 2,1A-s kimeneten nagyjából másfél óra alatt feltolta 45%-ról 93%-ra a telefonakkut és közben használtam is a telefont.
-
Tim82
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest