- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thommyboj
aktív tag
megnéztem, a ''legújabb'' bsplayer topic amit találtam, abban kb 2003 as hozzászólások voltak, máshol meg nem akarok off topicozni, mert már majdnem öltek meg haverokat ez miatt, hogy hasonló téma volt de elkültél, hogy ne off topicoljon.
meg ez nem igazán egy lejátszóról szól, hanem arról, hogy beleraktak egy kémprogramot, egy eddig nagyon jó programba.
mindegy nem akarok vitázni -
Thommyboj
aktív tag
Nem tudom ki mit szól hozzá, de én nagyon csalódtam most a bsplayerben, mikor aranyosan belerakták ezt a whenusave, ami szerintük nem, de szerintem kémprogram, meg nem kell nekem egy plusz program ami fusson a háttérben. A másik csufság, hogy nem lehet úgy dönteni, hogy nem kívánom felrakni a ''szponzorszofvert''-t, és ami a legrosszabb, hogy a whenusave nevű ''szponzorprogram'' nélkül nem hajlandó elindulni.
Ki mit szól ehhez? Illetve, ezután ki mit javasol alternatív lejátszóként, ami kicsit felhasználóbarát felülettel is bír..
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- Kerékpársportok
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest