- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szeretem a BSplayert de énsem értettem,hogy miért akar kimenni az internetre és ha letiltom akor meg kifagy
.De most már oksi ugy-hogy vissza teszem a régebbi verziót.
-
Thommyboj
aktív tag
megnéztem, a ''legújabb'' bsplayer topic amit találtam, abban kb 2003 as hozzászólások voltak, máshol meg nem akarok off topicozni, mert már majdnem öltek meg haverokat ez miatt, hogy hasonló téma volt de elkültél, hogy ne off topicoljon.
meg ez nem igazán egy lejátszóról szól, hanem arról, hogy beleraktak egy kémprogramot, egy eddig nagyon jó programba.
mindegy nem akarok vitázni -
Lengyi
aktív tag
Figy, olyan rossz azt nézni, ahogy lehurrogják az újjoncokat miért kell mindenért új topikot nyitni. Hát elsőként ott a kereső, nameg nem kell mindenért topikot nyitni, majd eljön annak is az idelye nem kell sürgetni. Gondoljátok meg mennyire lesz aktív a téma egy pitiáner hírrel gondolattal. 1-2 hsz és vége. Ez csak +munka a mobiknak és csak adod a lovat a hozzámhasonlók alá. (csak a véleményem írtam le, nem bántásképp, nem akartam piszkálódni) Amúgy sok sikert a topikhoz
-
Thommyboj
aktív tag
Nem tudom ki mit szól hozzá, de én nagyon csalódtam most a bsplayerben, mikor aranyosan belerakták ezt a whenusave, ami szerintük nem, de szerintem kémprogram, meg nem kell nekem egy plusz program ami fusson a háttérben. A másik csufság, hogy nem lehet úgy dönteni, hogy nem kívánom felrakni a ''szponzorszofvert''-t, és ami a legrosszabb, hogy a whenusave nevű ''szponzorprogram'' nélkül nem hajlandó elindulni.
Ki mit szól ehhez? Illetve, ezután ki mit javasol alternatív lejátszóként, ami kicsit felhasználóbarát felülettel is bír..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest