- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Redmi 15A néven érkezett a Poco C85x újracsomagolt változata
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ezzel a játékkal leírhatatlan, hogy hogyan működik a dolog. ha valami hasonló környezetbe kellene ültetnem, azt mondanám, hogy workbench kell hozzá és dolgozni kell rajta. bár ez meg roppant hülyén hangzik

egyébként nagyon egyszerű tényleg, vezesd rá. az enyém is ellenezte, hogy "kockulok". aztán volt lehetőség kipróbálni a borderlands-et és elmagyaráztam neki, hogy mit csinálok. majd kezdtünk bl2-ben egy karakter párost. igaz, hogy ő meg van veszve és minden ládát ki akar nyitni így javarészt én ölök, de akkor is együtt szórakozunk ha éppen játszunk.
az is igaz, hogy nem minden játékra vevők, a starcraftot a mai napig nem tudom "lenyomni a torkán". talán azért mert az komplexebb és nem érti meg elsőre. itt viszont, van egy bugyuta világ, bugyuta karakterekkel és hangokkal, ami valami olyanná áll össze, ami egy laikus embernek is hamar megtetszhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- Apple MacBook Air 13 M3 (2024) 16GB / 512GB Midnight
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eladó Samsung Galaxy A54 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Logitech C922 Pro Stream Webkamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest