- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
Mobilarena
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ezzel a játékkal leírhatatlan, hogy hogyan működik a dolog. ha valami hasonló környezetbe kellene ültetnem, azt mondanám, hogy workbench kell hozzá és dolgozni kell rajta. bár ez meg roppant hülyén hangzik

egyébként nagyon egyszerű tényleg, vezesd rá. az enyém is ellenezte, hogy "kockulok". aztán volt lehetőség kipróbálni a borderlands-et és elmagyaráztam neki, hogy mit csinálok. majd kezdtünk bl2-ben egy karakter párost. igaz, hogy ő meg van veszve és minden ládát ki akar nyitni így javarészt én ölök, de akkor is együtt szórakozunk ha éppen játszunk.
az is igaz, hogy nem minden játékra vevők, a starcraftot a mai napig nem tudom "lenyomni a torkán". talán azért mert az komplexebb és nem érti meg elsőre. itt viszont, van egy bugyuta világ, bugyuta karakterekkel és hangokkal, ami valami olyanná áll össze, ami egy laikus embernek is hamar megtetszhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest