Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Üdv a modern gamingben, vagy elfogadod vagy nem kell játszani és ennyi de itt fröcsögni tök fölösleges ez miatt.

Én is már mindenhol alapjáraton használom DLSS-t általában Quality szinten és amióta van Transformer model szinte lehetetlen megmondani a különbséget sőt szerintem még jobban is néz ki mint a nyamvadt TAA amit alapjáraton használ a legtöbb játék natívba.Frame gent azt nem rég kezdtem próbálgatni amióta megvan a 5070 de sztem single player játékokban simán használható ha van legalább 60-70 FPS base.
Itt nekem per pill pont annyi van 2560x1080 21:9 + Badass grafon DLSS Quality-vel és arra jön rá a x2 Framegen + Reflex és így kb 0 input lag és 100-120 FPS közt mozgok és gond nélkül játszom a játékot vagy 10 órája illetve 0 crashem volt eddig.Bizonyos helyeken amúgy meg kifejezetten szép a játék pláne a fények miatt mert ugye dolgozik a Lumen mint pl itt is:

Persze ha opcionális lenne és ki lehetne kapcsolni ezeket a peformance húzó feutureket akiknek nem kell akkor jobb lenne azt aláírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15 M4 Éjfekete bontatlan
- Eladó Gamer PC (IntelCore i7 13700KF/KingstonFury 32 GB DDR4/Kingston M.2SSD 1Tb)
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Logitech G920 + váltó + Shifter mod
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest