Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TESCO-Zsömle
titán
Egyre erősebb a gyanúm, hogy te vagy a bolonját járatod velem, vagy tényleg ennyire hülyének nézel...
Előtöltéssel vagy anélkül, de akkor is kell lennie egy időpontnak (óra:perc/időzóna) amikortól elérhető az egész.
Mivel a megjelenés péntekre esik, ami munkanap, nem mindegy, hogy pontosan mikor. Mert mondjuk ha estefele, ahogy a steam is szokta, akkor nem veszek ki szabadságot a napra...
-
-
TESCO-Zsömle
titán
Mint játszható valami, nekem se a szívem csücske, mivel a második részben kb végtelen agró van, ami miatt nem lehet effektíve lövészkedni. 500m-ről egy szikla tövéből mellélősz egy neked háttal álló pszichónak és már repülnek is a tomahawk-ok, miközben spawn-ol az összes haverja és soroznak fél kilométerről...
Viszont lore szempontjából maga a misztikum. Nem tudni, hogy gép-e vagy vmi alien, csak sejteti az utóbbit, hogy a játékban nem fordul elő annyira szifisztikált technilógia. A távolkeleti fűszer, hogy csak emote-okkal és Haiku-ban kommunikál megint csak WTF.
Fl4k meg ugye egy robot, egy "lelketlen" gép. Közben meg beastmaster. És olyan a hangja, mint Ultron-nak. Ráadásul a compation... Ki ne akart volna magának egy Skag-et vagy egy Pókhangyát? Hab a tortán, hogy harmadiknak van mellette egy Kiméra-jellegű valami. Látszik, hogy szándékosan nagyon barátságosra gyúrták a jószágot, amolyan házi-oroszlán jellege van.
Abszolút musthave. Viszont a játszhatósága nagyon AI-függő lesz, ami aggasztó is egy kicsit.
-
Daelion
őstag
Ez nekem kimaradt pedig agyon farmoltam Craw-ot soloba Lilith-el 'vele olyan könnyű,hogy nem is kéne bugolni semmit'.
Armory bugot vágom de nem rajongtam értre,Craw meg régebben a chest runok jobban bejöttek.
Remélem BL3-ba is lesznek azért értelmesen farmolható bossok/runok amik lemennek party/bugok nélkül soloba.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nagyon remélem, hogxy ezeket azért majd ki lehet valahol kapcsolni, mert baráti társasággal játszásnak szerves része a közös örömködés, mikor hullik egy legendary, ahogy az is, hogy kozel azonos szinten megyünk esetenként szándékosan a mienknél nagyobb szintű mob-okra. De ha az ellen folyamatosan scale-el, akkor nem tudsz előrerohanni egy keményebb harcért...
sz: Olyan ez, mintha az alapvetően Co-Op játékot szándékosan a random összeverődött vadidegen emberekre optimalizáltak volna, ami ellentmond a Co-Op műfajának.
-
Amartus
senior tag
Az EPIC-nek hasonló boltja és környezete van, mint a steam-nek, nem? És ha jól tudom a megjelenéskor exclusive kiadású lesz a játék. Nem gondoltam, hogy kétszer veszem meg, egyszer epic-nél, utána steam-nél. Ezért kérdezem, hogy ha epic-nél veszem, akkor később, amikor a steam-en is megjelenik, tudok-e a barátokkal játszani?
Vagy rosszul tudom a megjelenéssel kapcsolatos infókat? -
-
[Prolixus]
addikt
Azt nem tudhatjuk előre. De amúgy igen. Az Epic féle gusztustalanságot én egy fityinggel nem vagyok hajlandó támogatni.
(meglehet nézni a steam-es profilomat, nyilvánvaló hogy nem azért nem akarom megvenni Epic-re mert nem lenne rá tőke vagy szándék úgy általában játékvásárlásra...ez elvi kérdés nálam)
-
TESCO-Zsömle
titán
Jövőhéten adott lesz az ürügy az ismétlésre.
Am nem tudom, volt már itt valakinek olyan gondja, hogy a SHIFT-kódokat elfogadja a rendszer, de kulcsot nem ad érte? Mikor haverral elkezdtük játszani legutóbb, bármit írtam be, nem adott semmit. Akkor volt 270+ kódom. Azt mondták, hogy 255 fölött rossz a számláló, ha fogy, majd ugrik. Használtam. Kulcsokat is, kódokat is. A kódokat elfogadta, most ott áll, hogy 100 keys és még mindig 80 van. Jelenleg van több, mint 400 olyan kulcsom, aminek a kódját megette, de kulcsot nem adott érte.
-
TESCO-Zsömle
titán
Igazából, ha azt vesszük, most már ismerjük mind a 6-ot, aki BL1 idején élt:
-Lilith
-Angel
-Cmd.Steel
-Maya
-Új játszható karakter
-Új boss.Steel és Angel halott, az ő helyükre született új szirének most 5-8 évesek lehetnek, és valszeg az új boss is meg fog halni, ami egy újabb újszülött szirén, ha nem végeznek mellé valakivel a régiek közül. A tézist, hogy csak úgy szirénné válik valaki, elvethetjük, mert Angel-nek is volt gyerekkora és anno Lilith-et is ábrázolták gyerekként, tehát a szirének is születnek és fel kell nőniük, ami nekik is idő.
A másik lehetőség, hogy Jack tévedett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest