Hirdetés
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Hát ez az, én elég finnyás vagyok
Egyrészt a first person melee nem igazán a szívem csücske (kivéve Zeno Clash, de az más kategória, és sokkal rövidebb), másrészt az, hogy a sniper rifle-t AR-ként lehet használni, az pont elővetíti azt a katyvaszt a fegyverclass-ok között, ami a 3-asban iszonyúan irritált. Ha nem lenne annyi célirányos running mob, akkor én egy Skullmasherrel, Volcanoval vagy esetleg Bessie-vel boldogan ellennék. Ha meg AR-t akarok használni, akkor... wait for it... előveszek egy AR-t!!4!4!!
A BL1-ben remek AR-ek voltak, sajnos a BL2 ebben katasztrófa volt.Karakterek terén sem vagyok mindenevő - Roland és Axton teljesen nem jött be, Brick rendben volt, de meguntam a játék felénél, Zer0 és Krieg meg nem passzolt a stílusomhoz. Kriegnek mondjuk tényleg hatalmas upside-ja volt a duma az elején, bár vszleg egy idő után unalmassá válik a sok nihilista és / vagy szadista és / vagy mazochista pofázás. Viszont Salvadorral ütős audio-kombót alkotnak

Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyrészt a first person melee nem igazán a szívem csücske (kivéve Zeno Clash, de az más kategória, és sokkal rövidebb), másrészt az, hogy a sniper rifle-t AR-ként lehet használni, az pont elővetíti azt a katyvaszt a fegyverclass-ok között, ami a 3-asban iszonyúan irritált. Ha nem lenne annyi célirányos running mob, akkor én egy Skullmasherrel, Volcanoval vagy esetleg Bessie-vel boldogan ellennék. Ha meg AR-t akarok használni, akkor... wait for it... előveszek egy AR-t!!4!4!!
A BL1-ben remek AR-ek voltak, sajnos a BL2 ebben katasztrófa volt.