Hirdetés
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Google Pixel topik
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Lehet azért mert megcsináltam a sidequesteket (meg az elején a DLC-ben gyorsan léptem pár szintet), de nem igazán van kihívás azon a pályán (meg úgy általában a játékban, mindig elfelejtem BL2-höz képest mennyivel könnyebb ez a rész). Persze alá lehet szaladni, az a map talán pont olyan, hogy ott magasabb szintűek az ellenfelek, meg Sledge tud problémás lenni karaktertől függően (most Rolanddal tolom, nála a turret miatt elég könnyű).
A lost cave (gondolom nálad az a crystal cavern) meg szigorúan azonnal, amikor a quest megjelenik. Aminél általában 12-es szintű a karakterem, az ellenfelek meg 15-16. Na abban van kihívás bőven, de gyorsan lehet szintet lépni meg jó fegyvereket szerezni.
Amúgy az ellenfeleket nem érzem okosnak, (sőt, kifejezetten buták), többnyire csak egy helyben állnak és lőnek. De cserébe vagy minden irányból jönnek, vagy egy kupacból lőnek a szűkebb pályarészeken (ebből elég sok van ebben a részben), ami okozhat gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Micro Four Thirds
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest