Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
no ime a két sötétnarancs smg,aminek rendes csöve van,az a gyári:

a moddolt változat,ez a gyors triplákat lövő:
jó kis cuccok...mondjuk ma is játszottam kicsit,és megint furcsa,de az alap helyszinen,az első autós küldikor szereztem ezeket,offline:

a kezemben szintén mostani szerzemény a rifle is,szintén narancs,bár nem sötét,az a shock kristályos küldikor lett..
igaz a szintjük kicsi,de majd hozzáigazitom az enyémhez
fura,de nyomtam én is sokat pl.a New Haven-es kilépkedős farmolást fegyó után,EGY DARAB narancs/sötétnarancs fegyót NEM adtak a ládák,sok gyenge vacak volt benne...inkább járom a kezdő helyszint,úgy tűnik,sikeresebb
itt lett annó az első 2 eridianom is
nem is értem,miért jönnek a playtrough2-ben az elején 28-32es ellenfelek,annó már elsőre is 37es voltam,amikor befejeztem,persze full minden küldivel,de hát ott is a kihivás,hogy aki végigrohan,az legalább ilyenkor kénytelen legyen tápolni,igy viccesen hat a dolog.főleghogy multiban meg szépen dobálja az embert felfelé,ha olyan szobába lép be...
mondjuk egyvalamit nem értek...a fegyver proficiency-k miért nem mennek felfelé szinte,ha olyan cuccot használnék,ami sokáig nem volt berakva,mint pl.az eridian,amikor nem volt normális?volt az smg-m 27-en annó,az eridian indult akkor 00-ról,és nem akart szinte semmit felfelé menni...elvileg úgy olvastam,hogy attól függ,mennyi xp-t szerzek az adott fegyótipussal,ami ugye szépen lemegy pár xp-re minden ellennél 50-esen,lehet emiatt?
amiket használok,azok is stagnálnak 30-35 között,és elvileg 50 a maximum...de nemtom,hogy a fenébe,ha a fenti jön be,akkor még örülhetek,hogy specializálódtam,mert marha jól mutatna most mindenre mondjuk 15-ös prof,és ott stagnálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
fura,de nyomtam én is sokat pl.a New Haven-es kilépkedős farmolást fegyó után,EGY DARAB narancs/sötétnarancs fegyót NEM adtak a ládák,sok gyenge vacak volt benne...inkább járom a kezdő helyszint,úgy tűnik,sikeresebb
itt lett annó az első 2 eridianom is