- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Glaz-dozfhut #386 üzenetére
Lehet még mindig kereste a megoldást
Amúgy másnak még hasznos lehet a jövőben
-
G.FeT
tag
válasz
Glaz-dozfhut #383 üzenetére
Nagyon köszönöm, úgy néz ki, ez megoldotta a problémámat.
Úgy látszik, le vagyok maradva, nem tudtam, hogy ezeknek van bootolható változata. Ugyan még kellett vele kicsit szöszölnöm, mert először nem látta az SSD-t, oda kellett neki adnom az IRST drivert, de utána már látta, sőt, tudtam bootot javítani, azóta működik a gép, ahogy kell, még tulajdonképpen mentenem se kellett semmit (bár a jövőre nézve nem ártana). A szervizes az iPonban meg azt mondta, megdöglött az SSD és ment minden adat a kukába, hát nagyon képben volt.
-
zsoltip
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #380 üzenetére
Siker! Lanra kötve update BIOS-on belül indítva, majd beállítások gyári állapotra, restart, és minden beállítás nélkül felismerte a telepítő pendrive-ot!
-
zsoltip
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #378 üzenetére
Ha volt, ha nem volt, gyalulva lett secure earase-zel.
Így most passz, hogy mi lenne a teendő. -
Kezdőként
csendes tag
válasz
Glaz-dozfhut #372 üzenetére
Sajnos a Yumival sem megy. Betölti a file-okat,majd ahogy alul megjelenik a Microsoft felirat,kikapcsol és újraindul a gép. Valami nagyobb gond lehet vele, úgy hogy inkább hagyom. Köszi.
-
Kezdőként
csendes tag
válasz
Glaz-dozfhut #372 üzenetére
Köszi,megpróbálom azt is.
-
merena15
újonc
válasz
Glaz-dozfhut #251 üzenetére
Engem csak az érdekel hogy tudok belőle kilépni!
-
macssessz
tag
válasz
Glaz-dozfhut #277 üzenetére
A Yumiban természetesen a Hirens-t választottam. Küzdöttem még és kiderült, a HBCD 9.8 és 9:9 nem megy usb-ről, az előzőben írt hibaüzenettel. A HBCD10.1 és 14.1 megy. Viszont uttóbbiban nincs az Acronis és Paragon partíció manager és talán Ghost se. Ezek miatt kellene első sorban.
-
muanyagos007
csendes tag
válasz
Glaz-dozfhut #257 üzenetére
Köszönöm a tanácsot.
Ezeket végignéztem, ahogy írtad eleve úgy volt beállítva.
Az indító USB-t kettőt is csináltam kétféle progival (Power iso és Rufus) és külön külön pendrive és memória kártya USB olvasóval.Annyi, hogy nekem BIOS van a gépen ahogy a képen is látszik, viszont amikor csatlakoztatva van az USB akkor ott úgy írja, hogy UEFI: a pendrive neve.
Akkor most mi van? Milyen rendszer szerint és hogyan kellene ezt a dolgot elindítani?
-
Kowa
tag
válasz
Glaz-dozfhut #239 üzenetére
es windows to go?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest