- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.FeT
tag
válasz
Glaz-dozfhut #383 üzenetére
Nagyon köszönöm, úgy néz ki, ez megoldotta a problémámat.
Úgy látszik, le vagyok maradva, nem tudtam, hogy ezeknek van bootolható változata. Ugyan még kellett vele kicsit szöszölnöm, mert először nem látta az SSD-t, oda kellett neki adnom az IRST drivert, de utána már látta, sőt, tudtam bootot javítani, azóta működik a gép, ahogy kell, még tulajdonképpen mentenem se kellett semmit (bár a jövőre nézve nem ártana). A szervizes az iPonban meg azt mondta, megdöglött az SSD és ment minden adat a kukába, hát nagyon képben volt.
-
G.FeT
tag
Üdv mindenkinek!
Egy másfél éve vásárolt (garanciális) Asus ExpertBook B1500C-vel történt, hogy BSOD-s lett, miszerint nem találja a bootolható meghajtót. De a Windows 11 javítási menüje azért feljön, de sehogy se tudom előcsalogatni a C meghajtót. A márkaszervizben ledúlnák róla az adatokat (vagy cserélnék az SSD-t), szétszedéssel meg ugrana a gari. A tervem az volt, hogy WinToUSB-vel csinálok egy Windows To Go telepítést pendrive-ra, majd onnan valami adatmentő progival (pl. EASEUS Partition Master) lementem a menthetőt. A bootolásig el is jut, de eddig minden általam próbált Windows verzió belefagyott az indulásba. Mit javasoltok ilyen esetekre? (Elvileg létezik direkt adatmentő program is, amit bootolható pendrive-ról kell futtatni, de nem találtam róla infót, valószínű Linuxos, ahhoz meg hülye vagyok.) Köszönöm előre is a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Mercedes topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Alters teszt
- További aktív témák...
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest