- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
ocso
tag
Hi!
XOSL nekem a legjobban bejött, és elég fejlett és sok opcíóval rendelkezik, tehát szerintem ezt! -
sirály12
őstag
+ egy az XOSL-re. Télleg szép, grafikus, egérrel kezelhető és jelszóval lehet védeni. Nekem bejött ez a progi. Jah és nagyon stabil.
Na csá. -
The_Tom
senior tag
a feltetelezes helyes. amikor felrakod a redhatot akkor megkerdi hova rakja a boot loadert az elso aktiv particio mbr-jebe vagy abba amire telepitetted magat a linuxot. kivalasztod hogy az elsore rakja (asszem ez az alap) es o korrektul le fogja kezelni azt, hogy van win a gepen. be tudod allitani mi induljon alapertelmezeskent, hany mp-et varjon, stb. ja, ez mind a lilo-ra vonatkozik en azt hasznalom. nem olyan mint a windows hogy kigyakja a boot sectort aztan csak lesel...
Üdv. -
rdi
veterán
Most vettem 999 forintért három régebbi Magyar PC-ét, vagy hogy is hívják?
Na azok között (dec-febr. van egy kerek micsoda, amit abba a pohártartó tálcába kell helyezni, na azon vannak bootmanagerek. :) -
QQRIQ
tag
OK, koszi a hozzaszolasokat - szerintem a Linux boot managere megteszi, felteve, hogy amikor elkezdem installalni, felismeri, hogy mar van egy Win2K a gepen, es nem oli meg, vagyis majd felajanlja a valasztast a Linux installalasa utan a Win2K es a Linux boot kozott. Helyes ez a feltetelezes? Amint az sejtheto, nem vagyok egy Linux-guru :DDD
A masik eshetoseg a PowerQuest boot managere - ha en azt elore installalnam a C-re, es utana a Linux-ot, mukodne az egesz ugy, ahogyan en gondoltam? A Boot Manager-rel sincs tapasztalatom, szoval nem tudom, hogyan reagal...
Koszi megegyszer. -
woy303
csendes tag
Próbáld ki a PowerQuest által kiadott Boot magic nevű programot ez egyszerű is és jó is!!
Woyager -
QQRIQ
tag
A fene essen a szmajlikba, ezt nem igy kepzeltem :DDD
-
QQRIQ
tag
Haliho,
adva van a kovetkezo szitu:
1 vincsi, rajta harom particio. Az elso (C:) 256 MB, a masodik (D:) valami 60 GB, a harmadik meg ugy 20 GB. Igazsag szerint ez a harmadik meg nem particio, csak ures (hasznalatlan) hely.
A gepen van mar egy Windows 2000 Server, a D: drive-on (a gep persze a C-rol boot-ol). Amit el szeretnek erni, az az, hogy valami boot manager programmal (ami a C: meghajton lenne) gepindulaskor valaszthassak a Win2K es a telepitendo Redhat Linux kozott. A RedHat-ot termeszetesen a vincsin levo maradek helyre kepzelem.
Tudnatok valami egyszeru, lehetoleg ingyenes es megbizhato boot manager programot javasolni, amivel ezt el tudnam erni?
Orok hala :D
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest