- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
QQRIQ
tag
OK, koszi a hozzaszolasokat - szerintem a Linux boot managere megteszi, felteve, hogy amikor elkezdem installalni, felismeri, hogy mar van egy Win2K a gepen, es nem oli meg, vagyis majd felajanlja a valasztast a Linux installalasa utan a Win2K es a Linux boot kozott. Helyes ez a feltetelezes? Amint az sejtheto, nem vagyok egy Linux-guru :DDD
A masik eshetoseg a PowerQuest boot managere - ha en azt elore installalnam a C-re, es utana a Linux-ot, mukodne az egesz ugy, ahogyan en gondoltam? A Boot Manager-rel sincs tapasztalatom, szoval nem tudom, hogyan reagal...
Koszi megegyszer. -
QQRIQ
tag
A fene essen a szmajlikba, ezt nem igy kepzeltem :DDD
-
QQRIQ
tag
Haliho,
adva van a kovetkezo szitu:
1 vincsi, rajta harom particio. Az elso (C:) 256 MB, a masodik (D:) valami 60 GB, a harmadik meg ugy 20 GB. Igazsag szerint ez a harmadik meg nem particio, csak ures (hasznalatlan) hely.
A gepen van mar egy Windows 2000 Server, a D: drive-on (a gep persze a C-rol boot-ol). Amit el szeretnek erni, az az, hogy valami boot manager programmal (ami a C: meghajton lenne) gepindulaskor valaszthassak a Win2K es a telepitendo Redhat Linux kozott. A RedHat-ot termeszetesen a vincsin levo maradek helyre kepzelem.
Tudnatok valami egyszeru, lehetoleg ingyenes es megbizhato boot manager programot javasolni, amivel ezt el tudnam erni?
Orok hala :D
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest