Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
Gondoltam, hogy ez lesz az első, amit megkérdeztek. Hát a 98 azért, mert az még nincs fent, és vannak progik, pl. a Honosító műhelyen és máshol is, amik csak ezzel mennek,/régebbi programok/, az XP pedig azért kell, mert ez a jelenlegi is az idén már vagy nyolcszor volt felnyomva, lefagyások miatt, amik persze javarészt az én balxaszságaim következménye volt elsősorban. És ha van még egy XP, akkor nem kell másfél óra, mire ujból felpakolok mindent, hanem csak átlépek a jó XP-re.Különben nem én leszek az első, akinek ilyen XP duplikátuma van.Nos, kielégítettem a kiváncsiságodat?Mert akkor lassan rátérhetnénk a lényegre... :t
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest