Keresés

Aktív témák

• oregcsóka

őstag

válasz fügike #27 üzenetére

Gondoltam, hogy ez lesz az első, amit megkérdeztek. Hát a 98 azért, mert az még nincs fent, és vannak progik, pl. a Honosító műhelyen és máshol is, amik csak ezzel mennek,/régebbi programok/, az XP pedig azért kell, mert ez a jelenlegi is az idén már vagy nyolcszor volt felnyomva, lefagyások miatt, amik persze javarészt az én balxaszságaim következménye volt elsősorban. És ha van még egy XP, akkor nem kell másfél óra, mire ujból felpakolok mindent, hanem csak átlépek a jó XP-re.Különben nem én leszek az első, akinek ilyen XP duplikátuma van.Nos, kielégítettem a kiváncsiságodat?Mert akkor lassan rátérhetnénk a lényegre... :t

• oregcsóka

őstag

Sziasztok! És hogyan állítotok aktívra egy particiót? Mondjuk egy másikat? Floppiról kell bootolni, és az fdisk-el? És ha aktívra állítok egy particiót, amin nincs oprendszer, akkor arra egyből tudom felnyomni az uj rendszert, ujraindítás nélkül? És ha floppiról bootlok, akkor milyen floppiról? Mert ha a DOD6.22-est teszem be, azt írja ki, hogy más DOS-verzió. A win98 floppiról töltsem be az fdisket? Most van a gépen ME meg XP, más-más partición, de felakarom tenni még a 98-at és még egy XP-t. Van még két másik elsődleges partivióm, azokra./kettő vinyó van a gépben/.Ha nem kérdeztem túl sokat, és túl nagy hülyeséget, akkor valaki segíthetne.Előre is nagyonszépen köszönöm! Üdvözlettel: beretta :F

Aktív témák