- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
JR.CSé
senior tag
Szerintem egy kértészettel valóban jobban járnál én is nevelek egy ilyen kis fát.Amikor megvettem még olyan kis apró volt 1-2 ággal.Mostanra sem lett sokkal nagyobb de azért már igencsak fa kinézete van
A titka az h amelyik ágán levél van azt meg kell vágni és így elágazik több fele.Így lessz szép sűrű a koronája.
-
vancha2
aktív tag
Magról szerintem ne próbálkozz, mert nagyon sok idő (értsd 5-10 év) mire bármilyen eredményt elérhetsz vele.
Ha mindenképp te szeretnéd alakítani az elejétől kezdve a növényt, akkor egy kertészetből vegyél egy kis palántát, vagy begyűjtöd magad a természetből.
Utóbbinak a hátránya hogy nem szedhetsz ki akármilyen növényt (lehet hogy védett), nem tudod 100%-osan megállapítani, hogy milyen faj, és legközelebb majd ősszel teheted meg a yamadori begyűjtést (vagy tavasszal, ahogy én is tettem).
Meg hát nem valószínű hogy japán juhart találsz a természetben Magyarországon
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Új HiBREW H5A kávéfőző kávégép
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 EU (BHR8067GL/BHR8066NE) pár km-es roller eladó
- Rockrider AM50s enduro 27,5 - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- Nitro Concepts D12 Gamer Asztal
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest