Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Yettel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy
újonc
szia
próbáltam lyukakat csinálni benne..annyira már talán nem is durva a penészedés. A mohát már régebben leszedtem róla pont amiatt, mert nem akartam, hogy pangjon benne a víz. Megpróbálom még jobban elnyújtani a locsolást és megvárom, hogy jobban kiszáradjon. Leveleit nem mondanám, hogy sárgulna, de peregnek mostanában de gondolom az ősz miatt is. A hullás mellett sok új levél és hajtás is jön. Várok egy kicsit és meglátom mi lesz. Ha nem változik cserélhetek most talajt? -
markyy
újonc
-
markyy
újonc
Sziasztok!
1 hete szülinapomra kaptam egy bonsai fát. Megállapításom szerint egy fikusz retusa, de lehet tévedek. Kicsit alakítgattam rajta, hogy számomra tetszetősebb legyen.Tettem rá mohát is, hogy szebb legyen és csináltam alá egy kavicságyat a pára miatt,de kezdő bonsai tulajdonos vagyok szóval szeretnék kérni pár tanácsot, hogy gondozzam ezt a fajtát mire figyeljek, esetleg mit alakítsak rajta stb. Szeretném majd átültetni is, de megvárom vele a tavaszt. Jelenleg nem akadamába van ültetve és én is valami speciális bonsai földet vettem hozzá. Szerintetek az is jó? Vettem hozzá tápoldatot is (Garri bonsai tápoldat) remélem az jó lesz. Várom a tanácsokat

Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Fellélegezhet a tech szektor a Trump-Xi egyeztetés után
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Philips LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest