Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszika0216
csendes tag
Szia!
Igen, így van! Mielőtt elkezdtem, utána néztem mindennek, mindent "megtanultam" amit csak lehet és szükségem lenne rá.
Hát Én is nagyon remélem hogy megmarad. Sajnos az erdei fenyő nem alkalmas bonsai-nak, legalábbis amit Én találtam, de a Tiszafa igen, úgy hogy 4-en vannak
Egyenlőre még nincs alakítás, bonsai tál, meg kell várnom a következő tavaszt, és ha kibírják a teleltetést, akkor kapnak Akadamát és tálat
Majd jöhet a drótozás, alakítás
De ezekkel talán könnyebb lesz, mert egyrészt kültéri fák, másrészt saját éghajlat. De minden képen szeretnék különlegességeket is majd, főleg Kínai szilt, Szagaréciát és vörös levelű japán juhart Érdről 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyenlőre még nincs alakítás, bonsai tál, meg kell várnom a következő tavaszt, és ha kibírják a teleltetést, akkor kapnak Akadamát és tálat
De ezekkel talán könnyebb lesz, mert egyrészt kültéri fák, másrészt saját éghajlat. De minden képen szeretnék különlegességeket is majd, főleg Kínai szilt, Szagaréciát és vörös levelű japán juhart Érdről