Hirdetés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccak
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon tetszenek a bonsai-ok, már régóta szemezek velük, de még sosem jutottam el oda, hogy legyen is egy. Öröm és boldogság, párom elárulta, hogy kapok egyet nemsokára
Ám más kérdésem lenne
Nézegettem a mini bonsaiokat, amik tényleg nagyon kicsik, és beléjük szerettem. A kérdésem az lenne, hogy ezeket lehet-e nevelni begyűjtéssel? Valamennyire értek a botanikához, kertészeti egyetemen tanulok (én inkább a szőlőben vagyok otthon
szóval értem a biológiai alapjait a dolgoknak, csak azt nem tudom, hogy ha egy fiatal (gondolom a mini bonsaiokat már egészen fiatalon kezdik el alakítani) hajtást begyűjtök, akkor az életképes lehet-e? Valamint a begyűjtés után, egyből földbe (vagy valamilyen keverékbe) rakjam, vagy folyami kövek közé, csak vízbe, hogy a gyökerek minél előbb regenerálódjanak (erre azért gondoltam mert mégiscsak egy fiatal csemetéről van szó, regenerálódásra sokkal hajlamosabb (szerintem)). Bármilyen segítséget elfogadok, főleg a mini bonsaiok tekintetében, és a begyűjtéssel kapcsolatban (tudom, meg is lehet venni, de szeretek kísérletezni, foglalkozni a növényekkel már egész kicsi koruktól fogva)
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- OnePlus Pad 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest