Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccak
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon tetszenek a bonsai-ok, már régóta szemezek velük, de még sosem jutottam el oda, hogy legyen is egy. Öröm és boldogság, párom elárulta, hogy kapok egyet nemsokára

Ám más kérdésem lenne
Nézegettem a mini bonsaiokat, amik tényleg nagyon kicsik, és beléjük szerettem. A kérdésem az lenne, hogy ezeket lehet-e nevelni begyűjtéssel? Valamennyire értek a botanikához, kertészeti egyetemen tanulok (én inkább a szőlőben vagyok otthon
szóval értem a biológiai alapjait a dolgoknak, csak azt nem tudom, hogy ha egy fiatal (gondolom a mini bonsaiokat már egészen fiatalon kezdik el alakítani) hajtást begyűjtök, akkor az életképes lehet-e? Valamint a begyűjtés után, egyből földbe (vagy valamilyen keverékbe) rakjam, vagy folyami kövek közé, csak vízbe, hogy a gyökerek minél előbb regenerálódjanak (erre azért gondoltam mert mégiscsak egy fiatal csemetéről van szó, regenerálódásra sokkal hajlamosabb (szerintem)). Bármilyen segítséget elfogadok, főleg a mini bonsaiok tekintetében, és a begyűjtéssel kapcsolatban (tudom, meg is lehet venni, de szeretek kísérletezni, foglalkozni a növényekkel már egész kicsi koruktól fogva)
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ford topik
- További aktív témák...
- Audi Q7 3.0TDI e-tron 2016 évjárat
- IKEA GRUPPSPEL gamer forgószék, Gunnared fekete/szürke színben újszerű, garancia 2027 őszig
- 2x YEELIGHT Cube Smart Lamp cube spor + base
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nézegettem a mini bonsaiokat, amik tényleg nagyon kicsik, és beléjük szerettem. A kérdésem az lenne, hogy ezeket lehet-e nevelni begyűjtéssel? Valamennyire értek a botanikához, kertészeti egyetemen tanulok (én inkább a szőlőben vagyok otthon
szóval értem a biológiai alapjait a dolgoknak, csak azt nem tudom, hogy ha egy fiatal (gondolom a mini bonsaiokat már egészen fiatalon kezdik el alakítani) hajtást begyűjtök, akkor az életképes lehet-e? Valamint a begyűjtés után, egyből földbe (vagy valamilyen keverékbe) rakjam, vagy folyami kövek közé, csak vízbe, hogy a gyökerek minél előbb regenerálódjanak (erre azért gondoltam mert mégiscsak egy fiatal csemetéről van szó, regenerálódásra sokkal hajlamosabb (szerintem)). Bármilyen segítséget elfogadok, főleg a mini bonsaiok tekintetében, és a begyűjtéssel kapcsolatban (tudom, meg is lehet venni, de szeretek kísérletezni, foglalkozni a növényekkel már egész kicsi koruktól fogva)