- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- A nap színe: a vörös
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
kyroa
újonc
Sziasztok! Először is bocsánat, ha rossz helyre csináltam ezt a topicot, de már belekeveredtem az internetbe az elmúlt 2 nap.
A problémám: pár napja ügyesen telepítettem az istartsurf kereső motort (mellékelve volt egy másik installban), amit aztán kegyetlen nagy szenvedéssel kiirtottam a böngészőimből, de utána az összes böngészőm kegyetlenül belassult. Lefuttattam 2 féle vírusirtót (egyik a NOD32), 4 féle anti-spyware, malware programot, elvileg már nincs semmi a gépemen. A többi dolog működik normál sebességgel (másolás, töltés, még a Fall Out New Vegas is). Szedtem le különböző programokat, a procim rendben van, memória oké, videókártya rendben. Az összes böngészőt teljesen lepusztítottam a gépről (revo uninstaller+kézi segítség ha még kellett), majd visszaraktam, sőt az operát és a comodo dragont is kipróbáltam. A flash playert is leszedtem, felraktam az újat, régebbit, leszedtem...Ugyanaz van mindegyikkel. Még a hálózati beállításokkal is babráltam, DNS-t autómatikusra állítottam, és még pár biztonságos beállítást megcsináltam amiket főleg angol oldalakon olvastam. Néha a win update felpörgette az svchost-ot, de azt is megoldottam. Tudom, hogy a vége win újrarakás lesz, de azt csak 1 hét múlva tudom megcsinálni, és idegesít, hogy mi lehet a baj. Nem vagyok informatikus, de szinte mindig meg tudtam minden ilyesféle problémát oldani. De ez most nem megy.
A gépem egy Dell N5110 notebook, i7, 4 magos intel proci, 8GB ram. Merevlemezeken van hely, nem melegszik. Eddig nem rakta le semmi sem ennyire... Win 7 64 bit.
Előre is köszönöm, és mégegyszer elnézést, ha rossz helyre írtam!
Aktív témák
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- Dobozos Acer Nitro V 15 Gamer laptop 15,6" -40% i7-13620H 16/1TB FHD 165Hz RTX 4060 8GB
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest