- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Előbb-utóbb csak beérik az a háromsoros, nylonházas Cyboard Imprint, de kettő helyett jobb oldali trackballal + tenting kittel. Mondjuk nem mostanában lesz erre 600 dodóm.
Meg ha másnak nem, de léleküdvözítőnek jó volna még egyszer benyelni egy custom Kinesis Advantage2 Signature Editiont. Több, mint 20 éves szerelem a konstrukció. Amúgy középre pont fel lehet rá erősíteni egy Logitech Trackman Marble-t, az meg épp akad a sufni tövén™.
Egyébiránt kicsit a Svalboard is pöcörögteti hópihe lelkecském senyvedő bugyrait, de az 1000 órjó miatt szerencsére még nem ANNYIRA.
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Sokáig én is így gondoltam, de amúgy az a része annyira nem para szerintem. A Q8-on is átszoktam a SpaceFn/backspaceFn-re, a két eredeti Fn gomb meg unbound.
Szerintem kényelmesebb 2,25 és 2,75u széles billentyűket használni rétegváltáshoz, és létre lehet hozni egy külön gaming réteget, ahol a(z egyik) spacebar sima spacebar marad.
-------------------------------------------------------------
(#1) AxBattler: Egyáltalán nem törvényszerű, hogy hangosabb. Sőt, taktilis kapcsolókkal egyszerűbben meg lehet tanulni touch type-olni (mivel fizikai visszajelzést is kapsz az aktuációs pont eléréséről), és akkor nincs bottom out, ami halkabb, mint ha lenne. Abban más, hogy enyhén taktilis.
(#3) DuncanGhola:
(#4) S_x96x_S: Beleraktam a táblázatba, de arra készülj fel, hogy a HU ISO kupakok minősége gyengébb lesz. Az ár kb. ugyanannyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest