Aktív témák
-
Zofren
aktív tag
Letöltöttem az 1.1.1.0 updatet. Half life indul. Felraktam a cs1.3at. De ennek meg nincs olyan menupontja, hogy play game. Amig nem raktam fel az updatet addig volt. Töltsem le az 1.5öt? Ha lehetne, akkor inkább nem, mert modemmel ez az update is sok volt.
-
Zofren
aktív tag
Én meg majd meglátom mit sikerül összehoznom. De van rá esély!
Reszkassetek! ;] -
Zofren
aktív tag
Valaki segítsen, mert szeretnék játszani vele. :O
-
Zofren
aktív tag
Sziasztok!
Nem akartam uj témát nyitni ezért irtam ide.
Gondoltam felteszem, mielott jatszok majd a HL 2vel. Dem nem indul el. Azt mondja, hogy tegyem be a cd-t. Hát betettem neki (igaz ki se vettem). Betettem mind a két cd romba de nem megy a serial pedig jó asszem. Vagy ha nem jó, akkor ezt csinálja? Mi lehet a bibi? Dx8.0 van fenn. Ötlet?
Ja és már egyszer játszottam vele egy másik gépen (most öcsémé) vele. Ugyanez a cd ugyanaz a serial.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest