- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Valamikor 2005 vége felé hallottam először a BOINC-ról, akkor még egy magániskolában dolgoztam villamos karbantartó - és segéd rendszergazda - munkakörben. Az elején engem is elfogott a pontgyűjtési láz, így az otthoni gép mellett a suli tanári szobájában lévő asztali gépekre is feltettem a BOINC-ot. Szép lassan gyűltek a pontok, de elégedetlen voltam. Mivel adott volt a lehetőség úgy döntöttem élek is vele: bevonom a számításokba az iskola számítógép parkját! Az egyik számítógépterem utolsó sorában lévő öt PC-vel kezdtem. December volt, a tetőtéri teremben gyakran panaszkodtak az alacsony hőmérsékletre, gondoltam a 3GHz-es Prescottok majd segítenek ebben is egy kicsit. Másnap a rendszergazda szólt, hogy ugyan nézzem már meg mi a fene lehet a tetőtéri terem hátsó sorában, mert úgy ordítanak a gépek, hogy a diákok nem hallják a tanár hangját
.
Ezen a ponton visszakoznom kellett. Ma már másképp látom a világot, nálam is előtérbe került az energiatudatos szemlélet, de a BOINC azóta is mindig jelen van az asztali gépemen. A pontjaimat már rég nem számolom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Óra topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Gumi és felni topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3191, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest