- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Terjed a Telegram messenger
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandetad66
csendes tag
Erről csak annyit...volt szerencsém Teslához... Bécsi szerviz...6!!!!! Hétig állt ott az autó, gyakorlatilag nem csináltak vele semmit...a hiba azóta is fennáll(menet közben gondol egyet, vészüzemmódba kapcsol,majd max.20km/h sebességgel elvánszorog még pár percig, és szépen leáll... Szóval értem én,hogy itt mindenki Teslázik...(leszólva a BMWt)csak épp ismerni kellene a hátteret is hozzá!😎🤫😉 Minősége elmegy amúgy...csak néha esik le/szét-marad a kezedbe ez-az... Szóval...Tesla? Soha többé! Tipikus amerikai szemét..maradjunk ennyiben..😉
-
-Skylake-
addikt
gondolom te is olyan vagy aki tuningolja a i5-t, mert ugy olcsobb mint az i7.
senki nem allitotta, hogy a Tesla szar. annyi hangzott el, hogy konkretan nem abrazolhato egy skalan a package. a PACKAGE. nem a motor , nem az akku, nem toltes, AZ AUTO.
ezt pedig meg a Musk is elsieri ha megkerdezed. a Tesla az elektromos autok Xiaomija : jo aron van, a "nyers" szamai nagyon jok, ahogy egy Xiaomi telefonba is beledobaljak a csucs snapdragont es ugyan ugy 1 millio pontot tud antutun, csak a samsung valamiert megis 2x dragabb. a kulonbseg az, amikor elkezded termekkent tekinteni es nem csak egy akkupakknak amin log ket villanymotor.
azt se tudom hol lehetne ebbe belekezdeni, az utasterben hasznalt anyagok, a lehetseges kombinaciok (minthogy mondjuk 15 kulonbozo borozessel valaszthatasz magadnak BMW-t mondjuk, tesla-t kettovel) , ilyenek.
Tudod, amitol AUTO . Nem baj, ha te is olyan vagy aki jollakottan bologat amikor videon a "sleeper" kettes golf lelepi a ferrarit, es tok legit, gyorsabb is. Csak ha valaki azt hiszi, hogy ettol az egy ferrari komeptitor, na ott van a gond. Mert okkal kerul annyiba a ferrarin az elso hatso fektarcsa+nyereg mint amennyibe egy raklapnyi kettes golf....
A tesla egy techie auto, jo spec, touchscreen, OTA, amitakarsz. A BMW meg egy premium auto. -
bteebi
veterán
A két legnagyobb baj(a) a Teslával az, hogy 1. nem német 2. nem BMW. Ettől függetlenül nyilván vannak vele valós problémák is, nem is kevés, de szerintem ár/értékben elektromos autók között jelenleg a Tesla a legjobb. Az olcsóságukkal persze a kínai gyártók előbb-utóbb versenyképes(ebb)ek lesznek, pláne az olyan nagyon árérzékeny piacokon, mint a magyar.
A Tesla amúgy szerintem nem rossz belül, nekem többnyire pl. pont a német kocsik nem tetszenek (bár az elmúlt pár évben emészthetőbbek lettek a beltereik). Kívülről viszont gyakran nem tudom eldönteni, hogy tetszenek-e vagy sem. A Model S szép, a Model 3... hát, so-so (bár inkább tetszik), a Model Y viszont szerintem elég furcsa. Pedig ha már elektromos autó, akkor nekünk leginkább olyan kellene, mert abban elvben van 7 személyes kivitel (bár a Tesla oldalán nem úgy tűnt, hogy lehetne rendelni olyat is).
-
kardkovacsi
senior tag
Én konkrétan pont ezért nem vettem Teslát. Mert ahogy egy haverom fogalmazott a Tesla úgy néz ki mintha egy 7 éves rajzolta volna meg emlékezettből.
Mert az ára tényleg ok és többször is nekifutottam de egyszerűen nem tudnék beülni abba a fapad belsőbe. Nem beszélve arról, hogy konkrétan semmilyen 21. századi extrát nem tudsz bele kérni. Egy fapad autó egy nagy tablettel meg egy nagyszerű hajtáslánccal. Ez a Tesla. Akinek ennyi elég, annak ez nagyszerű autó. -
BandiT85
aktív tag
Sosem értettem ezt, nekem volt német, japán autóm, motorom, mindegyik valamiben jobb volt a másiknál, valamiben nem. Egyik jobb volt a másiknál, de azt nem tudnám mondani hogy az egyik szar volt. Valamiben szarabb volt esetleg. Szeretem a saját tapasztalatom apaján megitélni, hogy mi a jó (jobb) és mi az ami annyira nem és másokkal megosztani a saját tapasztalatomat és meghallgatni, elovasni, megfontolni másét. Az viszont hogy valaki mindenféle valós tapasztalat és tudás nélkül kijelenti hogy ez vagy az egy szar, na az igazi FB-ra való proli színvonal.
Amúgy BMW motorom van és elképzelni se tudok jobbat!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez most a legkisebb elektromos BMW, hiszen az i3 gyártása megszűnt. Ez viszont egy jókora SUV, még ha kisebb is, mint az iX3.
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest