- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Android szakmai topik
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandetad66
csendes tag
Erről csak annyit...volt szerencsém Teslához... Bécsi szerviz...6!!!!! Hétig állt ott az autó, gyakorlatilag nem csináltak vele semmit...a hiba azóta is fennáll(menet közben gondol egyet, vészüzemmódba kapcsol,majd max.20km/h sebességgel elvánszorog még pár percig, és szépen leáll... Szóval értem én,hogy itt mindenki Teslázik...(leszólva a BMWt)csak épp ismerni kellene a hátteret is hozzá!😎🤫😉 Minősége elmegy amúgy...csak néha esik le/szét-marad a kezedbe ez-az... Szóval...Tesla? Soha többé! Tipikus amerikai szemét..maradjunk ennyiben..😉
-
-Skylake-
addikt
gondolom te is olyan vagy aki tuningolja a i5-t, mert ugy olcsobb mint az i7.
senki nem allitotta, hogy a Tesla szar. annyi hangzott el, hogy konkretan nem abrazolhato egy skalan a package. a PACKAGE. nem a motor , nem az akku, nem toltes, AZ AUTO.
ezt pedig meg a Musk is elsieri ha megkerdezed. a Tesla az elektromos autok Xiaomija : jo aron van, a "nyers" szamai nagyon jok, ahogy egy Xiaomi telefonba is beledobaljak a csucs snapdragont es ugyan ugy 1 millio pontot tud antutun, csak a samsung valamiert megis 2x dragabb. a kulonbseg az, amikor elkezded termekkent tekinteni es nem csak egy akkupakknak amin log ket villanymotor.
azt se tudom hol lehetne ebbe belekezdeni, az utasterben hasznalt anyagok, a lehetseges kombinaciok (minthogy mondjuk 15 kulonbozo borozessel valaszthatasz magadnak BMW-t mondjuk, tesla-t kettovel) , ilyenek.
Tudod, amitol AUTO . Nem baj, ha te is olyan vagy aki jollakottan bologat amikor videon a "sleeper" kettes golf lelepi a ferrarit, es tok legit, gyorsabb is. Csak ha valaki azt hiszi, hogy ettol az egy ferrari komeptitor, na ott van a gond. Mert okkal kerul annyiba a ferrarin az elso hatso fektarcsa+nyereg mint amennyibe egy raklapnyi kettes golf....
A tesla egy techie auto, jo spec, touchscreen, OTA, amitakarsz. A BMW meg egy premium auto.A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
bteebi
veterán
A két legnagyobb baj(a) a Teslával az, hogy 1. nem német 2. nem BMW. Ettől függetlenül nyilván vannak vele valós problémák is, nem is kevés, de szerintem ár/értékben elektromos autók között jelenleg a Tesla a legjobb. Az olcsóságukkal persze a kínai gyártók előbb-utóbb versenyképes(ebb)ek lesznek, pláne az olyan nagyon árérzékeny piacokon, mint a magyar.
A Tesla amúgy szerintem nem rossz belül, nekem többnyire pl. pont a német kocsik nem tetszenek (bár az elmúlt pár évben emészthetőbbek lettek a beltereik). Kívülről viszont gyakran nem tudom eldönteni, hogy tetszenek-e vagy sem. A Model S szép, a Model 3... hát, so-so (bár inkább tetszik), a Model Y viszont szerintem elég furcsa. Pedig ha már elektromos autó, akkor nekünk leginkább olyan kellene, mert abban elvben van 7 személyes kivitel (bár a Tesla oldalán nem úgy tűnt, hogy lehetne rendelni olyat is).
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
kardkovacsi
senior tag
Én konkrétan pont ezért nem vettem Teslát. Mert ahogy egy haverom fogalmazott a Tesla úgy néz ki mintha egy 7 éves rajzolta volna meg emlékezettből.
Mert az ára tényleg ok és többször is nekifutottam de egyszerűen nem tudnék beülni abba a fapad belsőbe. Nem beszélve arról, hogy konkrétan semmilyen 21. századi extrát nem tudsz bele kérni. Egy fapad autó egy nagy tablettel meg egy nagyszerű hajtáslánccal. Ez a Tesla. Akinek ennyi elég, annak ez nagyszerű autó. -
BandiT85
aktív tag
Sosem értettem ezt, nekem volt német, japán autóm, motorom, mindegyik valamiben jobb volt a másiknál, valamiben nem. Egyik jobb volt a másiknál, de azt nem tudnám mondani hogy az egyik szar volt. Valamiben szarabb volt esetleg. Szeretem a saját tapasztalatom apaján megitélni, hogy mi a jó (jobb) és mi az ami annyira nem és másokkal megosztani a saját tapasztalatomat és meghallgatni, elovasni, megfontolni másét. Az viszont hogy valaki mindenféle valós tapasztalat és tudás nélkül kijelenti hogy ez vagy az egy szar, na az igazi FB-ra való proli színvonal.
Amúgy BMW motorom van és elképzelni se tudok jobbat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM