- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
Jó, hát ha mindenki Mazda irányba küld, akkor inkább nézek mást.
-
gzbotii
nagyúr
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Februártól lenne esedékes egy másik autó vásárlása. BMW Z3-at nézek épp most. Mivel BMW téren nem vagyok otthon (eddig VAG és Opel terén képeztem magam), így lenne egy pár kérdésem - esetleg ha lenne itt olyan, akinek van/volt, az is nagy segítség lenne.
Első sorban az a kérdés, hogy ezek megbízható autók, alapvetően sok nyűg lehet velük? Ha jól nézem, Wiki szerint ezekbe M-es kódú motorok kerültek, amik megbízhatóak, okésak.
Típushiba, amire mindenképpen figyelni kell? -
gzbotii
nagyúr
válasz
CharlieDrop #44895 üzenetére
"smert a hengerfalak repedése, erre leginkább a hűtőfolyadék fogyása és a fehéres füst figyelmeztet." - Húsz motor: ezeket kerülje
Lehet ez is
-
gzbotii
nagyúr
Most úgy néz ki, megvan a probléma. Hibakód A6D1 - auxiliar water pump.
Egy szaki ránézett, de nem fog neki a javításnak, mivel nem foglalkozik BMW-vel. Egy szenzort kellene cserélni, elméletileg.Valaki tudna ajánlani egy szerelőt, BP (Kispest előny), aki rá tudna nézni?
Szerk: (#44891) folytatása
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Egy haverom, aki látogatóban van BP épp, egy BMW 118D, 2008, 2000 dízel, 136LE géppel.
Tegnap, úgy 15km városi araszolás után a műszerfalon STOP felírat villant fel, majd hangjelzés. Félre is állt, kiegyenlítő tartály minimum alatt volt, így töltött bele vizet. Amire odaértem (Deák tér), ez megtörtént, utána motor beindít és nem volt hibaüzenet.
Mentünk kb 40 percet vele (parkolóhely keresés belvárosban) és nem volt gond. Este viszont újra jelentkezett a probléma.Levegő lehet a rendszerben - légteleníteni kellene rátöltés után - vagy egyéb probléma lehet (nincs hibakód, check engine, etc). Holnap vár rá egy 700km út, szóval kicsit érdekes szitú
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Projektor topic
- Google Chrome
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest